Trabzonsporlu oyuncu kayıplara karıştı

Trabzonspor’da Onur'un sakatlanmasının ardından bordo mavililerin kalesini devralan Fatih Öztürk kayıplara karıştı.

Trabzonsporlu oyuncu kayıplara karıştı
Trabzonsporlu oyuncu kayıplara karıştı
GİRİŞ 06.02.2015 05:00 GÜNCELLEME 06.02.2015 11:21

Trabzonspor'da Onur Recep Kıvrak'ın sakatlanmasının ardından birinci kaleci konumuna gelen, ancak bekleneni veremediği için formasını yeni transfer Hakan Arıkan'a kaptıran Fatih Öztürk hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Haber61'in haberine göre; Trabzonspor’da kaptan Onur Recep Kıvrak’ın sakatlanmasının ardından bordo mavililerin kalesini devralan Fatih Öztürk gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaratıp kayıplara karıştı.

Spor Toto Süper lig'de forma giydiği 10 karşılaşmada 20, UEFA Avrupa Ligi'nde 5 maçta 4 gol yiyen 28 yaşındaki Fatih'in bordo mavili kulüple 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Devre arası transfer döneminde kendisine takım bulamayan Fatih Öztürk, PTT 1.lig takımlarından gelen teklifleri kabul etmeyerek Trabzonspor'da kaldı.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın Fatih ile ilgili nasıl bir karar verdiği bilinmezken oyuncunun uzun bir zamandır kendi isteği ile takımla idmanlara çıkmadığı belirtildi. Kendisine verilen idman programı dahilinde çalışmalarını sürdüren oyuncunun tesislere de gitmediği ifade edildi.

Kendisinden çok şey beklenen Fatip Öztürk'ün, performansında yaşanan bu düşüş nedeni ile kadroya girememesi ve İbrahim Demir’in kadroda yer alması ise bu oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılacağı yönündeki iddiaları da güçlendirmiş oldu.