Erkan Zengin yine manşetlerde!

Trabzonspor'da alınmaması için yerel basının bir bölümünün kampanya başlattığı Erkan Zengin için bu kez farklı manşetler attı.

Erkan Zengin yine manşetlerde!
Erkan Zengin yine manşetlerde!
GİRİŞ 24.01.2015 15:27 GÜNCELLEME 24.01.2015 15:27

Trabzonspor'da tartışmalı bir transfer süreci yaşayan, alınmaması için yerel basının bir bölümünün kampanya başlattığı Erkan Zengin, bordo mavili formayla çıktığı ilk maçta adeta gönülleri fethetti. Taraftarın bağrına bastığı başarılı oyuncu, yaptığı iki asistle takımın ikinci yarıya 3 puanla başlamasında büyük pay sahibi oldu, gelecek maçlar için umut verdi.

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın ısrarla istediği ancak Fenerbahçe'nin devreye girmesiyle transferi çıkmaza giren Erkan Zengin, dün akşam bordo mavili formayı ilk kez giydiği Medicana Sivasspor maçında başarılı bir performans ortaya koydu. Musa Nizam'ın yerine maçın 65'inci dakikasında oyuna dahil olan Erkan, ayağına değen ilk topta Mehmet Ekici'nin golünün asistini yaparken, 84'üncü dakikada da Cardozo'ya verdiği ara pasıyla ilk maçındaki ikinci asistine imza attı. Özellikle tek pasa dayalı, hücuma dönük futboluyla ilerideki haftalarda takıma daha çok faydalı olacağının sinyalini veren Erkan'ı bordo mavili taraftarlar da adeta bağrına bastı. Karşılaşma öncesi yedek kulübesinde oturan Erkan'ı tribünlere çağıran taraftarlar, maç sonunda da başarılı futbolcuya büyük sevgi gösterisinde bulundu.

YEREL BASININ MANŞETLERİNDE ERKAN

Erkan Zengin'in transferi sürecinde adeta ikiye bölünen, Erkan için "Trabzon'da istenmiyorsun" manşetleri atan Trabzon yerel basını ise Medicana Sivasspor maçı sonrası Erkan'ı adeta göklere çıkardı. Son Nokta Gazetesi, "Gecenin Oscar'ı Erkan'ın" manşetiyle golleri atan Oscar Cardozo ve asistleri yapan Erkan'a gönderme yaparken, "Erkan Zengin oyuna girdi, ustalar birbirini buldu. Fırtına Sivas'ı 3 golle vurdu" ifadelerini kullandı.

Günebakış Gazetesi, "Erkan girdi, Trabzon işi bitirdi. Sivas'a 3 tokat", Karadeniz'in Sesi Gazetesi, "Zengin Fırtına", Taka Gazetesi, "Şahane Trabzon. Erkan'dan Zengin orta, Kral'dan altın goller. Trabzon 60 dakika direkleri dövdüğü maçı 3 starı ile çevirdi", Karadeniz Gazetesi, "Fırtınalı günler başladı. Meteoroloji'den değil, Avni Aker'den tüm yurda uyarıdır! Trabzon'a Zengin'lik kattı. Sergen'e Oscar'lık kapak", Kuzey Ekspres Gazetesi, "Saha içi mükemmel. Saha dışında mahkemeler, tartışmalar var ama Trabzonsporlu oyuncular işlerini harika yaptı" başlıklarıyla maçı okuyucularına duyurdu.

ERKAN'DAN TEŞEKKÜR

Trabzonspor'daki ilk maçında hakkındaki tartışmalara nokta koyacak bir performans ortaya koyan Erkan Zengin de, taraftarlara kendisine sahip çıktıkları için teşekkür etti. Erkan, "Trabzonspor taraftarları bana sahip çıktı ve bu duyguyu hissettirdiler. Onlara çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz derecede mutluyum. Daha da güzel olacak. Daha çok goller atacağız ve yukarılara doğru tırmanışımız devam edecek. Umarım taraftarlar bundan sonra desteklerine devam ederler, ben de yüreğimle oynamaya devam edeceğim" dedi. Erkan, karşılaşmanın ardından İnstagram hesabından da, taraftarları selamlarken çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı ve altına, "Bana inanan ve güvenen herkese teşekkür ederim" diye yazdı.

Trabzonsporlu Özer Hurmacı da, maç sonunda kolbastı oynarken çekilen görüntüleri yayınladığı sosyal medya hesabından, "Avni Aker'e gelen herkesin ayağına sağlık. Tribünleri dolu görmek çok güzeldi. İyi bir başlangıç, heyecan ve coşku gerektirir. İyi bir sonuç ise disiplin. Bunu devam ettirmemiz lazım" dedi.