Waris'e Fransızlar da kafayı taktı

Trabzonspor'un, sezon başında Spartak Moskova'dan 6 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Majeed Waris'e Fransa'dan talip çıktı.

Waris'e Fransızlar da kafayı taktı
Waris'e Fransızlar da kafayı taktı
GİRİŞ 06.01.2015 05:34 GÜNCELLEME 06.01.2015 05:34

Transferin son gününde sürpriz bir şekilde transfer edilen ve son dönemde Ersun Yanal’ın fazla kullanmadığı Majeed Waris’e, Avrupa’dan ciddi teklifler gelmeye başladı.

Fransa’nın Lille Kulübü’nün,Ganalı futbolcu için Trabzon’a 5.5 milyon Euro önermeye hazırlandığı öğrenildi. Karadeniz ekibi ise Rusya’nın Spartak Moskova takımından 6 milyon Euro’ya transfer ettiği 23 yaşındaki futbolcuyu verdiğinden daha düşük bir rakama yollamak istemiyor. Bu nedenle de iki takım arasında kıran kırana pazarlıklar yapılıyor.

''SAKIN SATMAYIN''

Teknik direktör Ersun Yanal’ın, ''Değerini bulursak satabiliriz'' dediği oyuncuda Trabzonspor’un düşündüğü rakam ise 6.5 milyon Euro. Karadeniz ekibinin teklifini düşünmek için süre isteyen Lille’in, ''Bizden somut bir yanıt almadan satmayın'' dediği de gelen haberler arasında.

İNGİLİZLER DE İSTİYOR

Trabzonspor Yönetimi’nin ise, İngiliz ekiplerinin de istediği Waris için Lille’e, ''Elinizi çabuk tutun'' mesajını ilettiği belirtildi.

LİGDE GOLÜ YOK

Ganalı futbolcu, bu sezon Bordo-Mavili formayla 16 maçta boy gösterdi. 23 yaşındaki futbolcu, 4 gol ve 2 asistlik performans yakaladı. Waris bu 4 golün 3’ünü kupada, 1’ini de Avrupa’da attı. Genç oyuncu Süper Lig’de ise henüz rakip takımın ağlarını sarsamadı.