Trabzon'dan tarihi galibiyet!

Türkiye Kupası B Grubu’nda Manisaspor’u ağırlayan Trabzonspor rakibini 9-0 gibi tarihi bir skorla mağlup etti.

Trabzon'dan tarihi galibiyet!
Trabzon'dan tarihi galibiyet!
GİRİŞ 26.12.2014 00:11 GÜNCELLEME 26.12.2014 00:40
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. maçında Trabzonspor sahasında Manisaspor'u konuk etti.Avni Aker Stadı'nda oynanan maçı ev sahibi ekip eşine pek rastlanmayan bir skorla 9-0 kazandı.

Trabzonspor'un golleri 13, 46 ve 49'da Soner, 36 ve 72'de Cardozo, 54 ve 79'da Waris, 53'te Serdar ve 69'da İshak'tan geldi.

Bu sonuçla Trabzonspor puanını 5 yaptı. Manisaspor ise 3 puanda kaldı. Grubun diğer maçında iki takım Manisa'da karşı karşıya gelecek.

TRABZONSPOR TARİHİNİN EN FARKLI GALİBİYETİ

Süper Lig’de iki kez 7-0 (1994-95 Adana Demirspor ve 2010-11 Kasımpaşa) kazanan Trabzonspor ayrıca Türkiye kupasında Sarıyer takımını 1993-94 sezonunda yine 7-0, 1994-95 sezonunda Gaziantepspor’u yine 7-0 yenmişti.

Trabzonspor ayrıca 1987-88 sezonunda Bakırköyspor’u kupa maçında 8-2 yenmişti. Ayrıca Trabzonspor ilk kez bir maçta 9 gol atmış oldu.

KADIN VE ÇOCUKLAR ÜCRETSİZ İZLEDİ

Trabzonspor yönetiminin aldığı kararla Manisaspor karşılaşmasını kadın ve 18 yaş altı taraftarlar ücretsiz olarak izledi. Bu kampanya sayesinde maraton ve kapalı tribünün büyük bölümü doldu.

------------------------------------------------------

Trabzonspor: 9 - Manisaspor: 0

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Deniz Ateş Bitnel, Cemal Bingül, İbrahim Bozbey

Trabzonspor: İbrahim Demir, Ferhat Yazgan (Dk. 84 Sefa Yılmaz), Aykut Demir, Mustafa Akbaş (Dk. 56 Mertcan Çam), İshak Doğan, Salih Dursun, Serdar Gürler, Mehmet Ekici (Dk. 78 Yusuf Erdoğan), Soner Aydoğdu, Waris, Cardozo

Manisaspor: Murat Demir, Ali Fırat Okur, Tayfun Cora, Erdi Öner, Süleyman Çelikyurt, Kaan Aşnaz, Mustafa Sarp (Dk. 53 Cenk Yılmaz), Kudret Kanoğlu (Dk. 53 Hamza Alkan), Oğuzhan Kayar, Metin Yüksel (Dk. 75 Gökay Tunç), Oğuzhan Palaz

Goller: Dk. 13, 46 ve 49 Soner Aydoğdu, Dk. 36 ve 72 Cardozo, Dk. 53 Serdar Gürler, Dk. 54 ve 79 Waris, Dk. 69 İshak Doğan (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 32 Mustafa Sarp, Dk. 43 Ali Fırat Okur (Manisaspor), Dk. 42 Salih Dursun (Trabzonspor)

YORUMLAR 14
  • Hüseyin Şahin 9 yıl önce Şikayet Et
    İlk yarıyı seyrettim. Trabzonspor üstün gibiydi. ancak Manisa inatla takım oyununu oynamaya çalışıyordu. Trabzonsporun aldığı sonuçtan çok daha önemlisi istikrarlı bir takım görünümü olmayışı. Yarın zayıf bir takıma yenilmeyeceği garantisi yok. Trabzonda 30 yıldır futbol yok. Eskiden sadece Trabzonlu futbolcular vardı. Başka illerden bile çok nadir futbolcu oluyordu. Şimdi ismini bile telaffuz edemediğimiz yabancı oyuncular mevcut. Nerede o eski takım ruhu... Ne zaman ki eski takımı oluşturur, Trabzonspor o zaman şampiyon olur. El elin eşeğini türkü çağırarak ararmış. Bu kadrolarla çoook daha bekler Trabzonsporlular
    Cevapla
  • hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    iyi fakat denk takımlar ilk önce maç yapmalı finalisti zayıf takımların finalisti ile oynamalı diye düşünenlerdenim kalite farkı ortada belli
    Cevapla
  • mustafa dercin 9 yıl önce Şikayet Et
    Bize gelince arslan istanbulun buyutulmuslerine kedicik yok sonra anadolu yok boyle bir sey
    Cevapla
  • aslan 9 yıl önce Şikayet Et
    canını sıkma manisa rövanşı napoli alır .
    Cevapla
  • ayıp olan 9 gol değil 9 yıl önce Şikayet Et
    ülke takımını ülke puanını ülke prestijini satmandır. yoksa sende mi paralelcilerdensin
    Cevapla
  • futbol bu futbol 9 yıl önce Şikayet Et
    +10 20 30 ne varsa atacaksın. atacaksın bunun ayıbı kusuru yok.
    Cevapla
  • 3 büyükler e 9 yıl önce Şikayet Et
    yaw he he
    Cevapla
  • 3 büyükler e.atsınya...??? 9 yıl önce Şikayet Et
    3 büyüklere atamaz ancak böyle mazlumlara güçüyeter.bizim basın çok bir zafer kazanmış gibi yazar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle