Trabzonspor Kongresi'nde yumruklar konuştu

Trabzonspor'un seçim maddesi bulunmayan 69. Olağan Genel Kurulu başladı.

GİRİŞ 20.12.2014 12:17 GÜNCELLEME 20.12.2014 16:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

19 Mayıs Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul öncesinde sabahın erken saatlerinden itibaren üyeler salonun önünde toplanmaya başladı. Giriş kartlarını alan üyeler, üst araması yapılmasının ardından salona girebildi. Kapıda ayrıca X-Ray cihazlarıyla da güvenlik önlemleri artırıldı.
 
Trabzonspor Genel Kurulu, muhalefetin özellikle yönetimi ibra etmemek üzere örgütlenmesiyle önceki yıllara göre yüksek bir katılımla gerçekleştirildi. Genel kurulun daha önce açıklandığı gibi saat 10.00'da başlamaması üzerine bir grup üye alkışlarla  durumu protesto etti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun salona girmesiyle kongre saat 11.00'de başladı.
 
Trabzonspor Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören, dün yaptığı basın toplantısında kulübün borcunu 30 Kasım 2014 itibarıyla 288 milyon 647 bin 972 TL olarak açıklamıştı.
 
TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
 
Kongre Divan Başkanlığına yönetimin desteklediği Sabri Sadıklar'ın seçilmesi üzerine muhalefet olayı protesto etti ve bir çok üye tribünlerden salona indi.
Bu sırada ise iki taraf arasında yumruklaşmaya varan kavga çıktı. Bu yaşananların ardından çevik kuvvet salona girerek güvenlik önlemi aldı.

YORUMLAR 1
  • Samet Ergül 9 yıl önce Şikayet Et
    Futbol kardeşliktir :)))) şu söz kadar komik bir söz yoktur ülkemde :) futbol aynı şehirdeki hatta aynı takımı tutan taraftarların birbirini bıçakladığı ve şehirlerin birbirine düşman olduğu, insanları bölerek, kutuplaştıran en aptalca bir spor türüdür. Futbolu spordan çıkaran, takımlarım başındakiler ve tff. Cebini doldurabilmek için insanların kutuplaşmasına göz yummaktalar. İnsanlarda bu olaylara alet olmaktalar. Futbol kalleşliktir.
    Cevapla