Trabzonspor'a Waris için resmi teklif!

Trabzonspor'un sezon başında Spartak Moskova'dan renklerine bağladığı Waris Majeed için Lekwiya devrede.

Trabzonspor'a Waris için resmi teklif!
Trabzonspor'a Waris için resmi teklif!
GİRİŞ 19.12.2014 15:02 GÜNCELLEME 19.12.2014 15:02

Trabzonspor'un sezon başında Spartak Moskova'dan renklerine bağladığı Waris Majeed için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi.

Katar takımlarından teklif aldığı belirtilen ve son günlerde sakatlığını bahane ederek oynamadığı iddia edilen yetenekli oyuncu için önemli bir rakamnın masanın üzerinde durduğu kaydedildi.

Gana basınında yer alan habere göre; Katar'dan Lekhwiya kulübü Waris için resmen devreye girerken Trabzonspor ile de görüşmelere başladı.

Trabzonspor'un 12 milyon dolardan aşağı bırakmak istemediği futbolcu için 8 milyon dolarlık bir teklifin geldiği yazılırken Ganalı menajer Armand Kaya'nın 1 haftadır müzakerelerde bulunduğu belirtildi.

BİR GÖRÜŞME DAHA

Bu hafta içerisinde Waris için bir görüşme daha gerçekleştirileceği ve Waris'in devre arasında Katar'ın yolunu tutacağının altı çizildi.

Kadrosunda Chico, Vladimir Weiss ve Youssef Msakni gibi önemli isimler bulunan Lekhwiya'yı Michael Laudrup çalıştırıyor. Katar'ın en büyük bütçeli takımı olarak gösterilen Lekwiya'nın Tunus, Bosna Hersek ve Faslı antrenörleri bulunuyor.  

23 yaşındaki oyuncu Trabzonspor'a 6 milyon euroya gelirken, Manchester United'ın da devrede olduğu uzun süre gündemde kalmıştı