"F.Bahçe maçı sonrası Onur'a ne dedin?"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, eski başkan Sadri Şener'e yüklendi.

"F.Bahçe maçı sonrası Onur'a ne dedin?"
"F.Bahçe maçı sonrası Onur'a ne dedin?"
GİRİŞ 18.12.2014 14:22 GÜNCELLEME 18.12.2014 17:01
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, düzenlediği basın toplantısıyla bordo-mavili kulübün eski başkanı Sadri Şener'e çok sert sözler sarf etti.

Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarında "Benden önceki başkan aylardan beri konuşuyor, ona cevap vermem lazım. Trabzonspor Kulübü'nün eski başkanı hangi yüzle konuşuyor, ona iki soru soracağım onların cevabını versin. 6222 nolu yasayı başka takımlar itiraz etmesine rağmen, ilk imzalayan başkan bizim başkandır. Şike konusunda bana şu ifadeyi kullandı: "Ben bunları imzalıyorum ama yakınlarım zor durumda kalırlar". Şike müracaatları için gerekenleri imzalamayan başkan, Trabzonspor'un haklı olduğu bir davada neden ve kimden korkar? "İlk günden şike davası ile ilgili avukatlara talimat verdim. Babam mezardan kalksa ben bu işin peşini bırakmam. Bu işin ucu nereye gidiyorsa, kimse bu yoldan bizi çeviremez. Ne müracaat yapılması gerekiyorsa yapılsın dedim. Benden önceki başkanın, Bursaspor'un şampiyon olduğu ve Kadıköy'de Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalınan maçın ardından Trabzonspor kalecisi ve kaptanı Onur'u azarlamasının sebebi neydi bunu açıklasın? O açıklamazsa, ben açıklayacağım." dedi.

YORUMLAR 7
  • haydaaaaaaa 9 yıl önce Şikayet Et
    Allahını seven açıklayale nolur be
    Cevapla
  • koç türk 9 yıl önce Şikayet Et
    bu adam oldugu sürece trabzo da kavga bitmez anlayın artık
    Cevapla
  • Ubeyd El Turki 9 yıl önce Şikayet Et
    Babasının parası tabii Avukatlara talimat vermişmiş.Avukatlar bedava çalışıyor tabii...Ayrıca erkek adamsan açıklarsın,üstü örtülü söz söylüyor sözde tehdit ediyormuş ya da şantaj yapıyormuş aynı zamanda kolluyormuş taktiği...
    Cevapla
  • Ahmet Kanat 9 yıl önce Şikayet Et
    Sadri Şenerin fenerli şikecilerden farkı yoktur.Yeğenini şeçimden bir hafta sonra göreve getirmiş.İ. Hacıosmanoğlu onu 1 hafta sonra kovunca 500 bin tl tazminant aldırcak kadar yüzsüzdür.Devam İHO.
    Cevapla
  • vatan 9 yıl önce Şikayet Et
    cevap çok basit , fenerbahçe şampiyon olsaydı , şampiyonluk payı 4 e bölünecekti ama olamadı ve bu paya bursasporda ortak oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle