Trabzonspor'dan UEFA açıklaması

UEFA'nın Trabzonspor'un F.Bahçe ve TFF hakkında yaptığı başvuruyu reddetmesiyle ilgili Trabzonspor'dan bir açıklama yapıldı.

Trabzonspor'dan UEFA açıklaması
Trabzonspor'dan UEFA açıklaması
GİRİŞ 15.12.2014 21:10 GÜNCELLEME 15.12.2014 21:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu’nun Trabzonspor'un Fenerbahçe ve TFF hakkında yaptığı başvuruyu reddetmesiyle ilgili Trabzonspor Hukuk Kurulu Üyesi Avukat Hakan Orhan bir açıklama yaptı.

Hakan Orhan, UEFA Disiplin Kurulu'nun Trabzonspor'u suçsuz bulduğunu belirterek, Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu hakkındaki yaptıkları şikayetin ise reddedildiğini söyledi.

Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yapan Hakan Orhan, şu ifadeleri kullandı:

"UEFA Disiplin Kurulu her iki dosyada da müfettiş raporları doğrultusunda karar vermiştir. Trabzonspor suçsuz bulunmuştur. Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu hakkındaki şikayetimiz reddedilmiştir. Red gerekçesi henüz Trabzonspor'a bildirilmemiştir. Ayrıntılar daha sonra açıklanacaktır. Kişilerle ile ilgili olarak Trabzonspor kulübüne ulaşan bir bilgi yoktur. (Trabzonspor o dosyada taraf olmadığı için resmi tebliğ gelmez)".

Orhan, Trabzonspor resmi sitesinden ayrıntılı bir açıklama yapacaklarını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR 3
  • tuncay ayaz 9 yıl önce Şikayet Et
    kim yüzssüz acaba..madem yargılama yanlıydı..uefa daha bu yıl eskişehir ve sivası uefadan men etmedimi..bu klupler aynı savunmayı yaptılar uefada..ama yinede ceza aldılar..demkki şike yapılmış..ama tff tarafından korunuyo şikeciler
    Cevapla
  • BAHATTİN 9 yıl önce Şikayet Et
    NE UTANMAZ KULÜPSÜNÜZ O YARĞILAMALRI YAPAN MAHKÜM EDENLERİN FOYASI ORTAYA ÇIKTIKÇA SİZ TUTUŞUYORSUNUZ
    Cevapla
  • biyo 61 9 yıl önce Şikayet Et
    ne yüzsüzsünüz başkanınız yeniden yargılama veren hakimle yemek yerken görüntülendi.Ali koç şampiyonlar ligi ana sponsoru oldu. Başkan ve yöneticileriniz ceza evinde yattı. polis paraları bagajda görüntüledi çantaların resimleri yayınlandı. tapeler yayınlandı. aydınlar başkanlığı bıraktıktan sonra neler söyledi.Şike yapılan takımlar o zaman şikeye bulaşan çalışanlarına dava açtı.Aynı şeyi anadolu kulübü yapsa en alt lige düşürülmüştü.Ayıptır be ayıp .Sonsuza kadar köklü bir kulübün adını batırdınız.rezillik diz boyu.ne olacak bu ülkede para konuşur.Sizde utanmadan sıkılmadan yazıyorsunuz
    Cevapla