Trabzon tesislerinde korkutan patlama!

1461 Trabzon'un Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki kulüp binasında dün gece patlayan klima, kısa süreli paniğe sebep oldu.

Trabzon tesislerinde korkutan patlama!
Trabzon tesislerinde korkutan patlama!
GİRİŞ 03.12.2014 15:17 GÜNCELLEME 03.12.2014 15:17

1461 Trabzon Kulübü Başkanı Şaban Bülbül, dün gece saat 03.30 sıralarında, binanın 4'üncü katında, boş bir odada bulunan klimanın elektrik sistemindeki bir arıza nedeniyle patladığını söyledi. Başkan Bülbül, olayla ilgili olarak şunları söyledi:

"Çıkan duman yangın sensörlerini devreye soktu ve güvenlik şirketi de itfaiyeye haber verdi. Odada veya binada herhangi bin yangın çıkması söz konusu değil. Sadece biraz duman meydana geldi. İtfaiye de gelerek durumu inceledi ve gerekli müdahaleyi yaptı. Bu sırada tesiste kalan 9 futbolcumuz vardı. Takım kampta değildi. Bazı futbolcular sese uyandı ve alt katta boş olan diğer arkadaşlarının odalarına geçerek uyudular."

Başkan Bülbül, "Klimanın neden patladığıyla ilgili teknik servis incelemesi de devam ediyor. Söz konusu odadaki temizlik çalışması da bitti ve oyuncularımız bu akşam yine normal şekilde odalarında kalacak" diye konuştu.

KAYNAK: DHA