UEFA'dan Trabzonspor'a övgü

Trabzonspor'un kendi sahasında 10 kişi ile Metalist'i 3-1 yenmesi UEFA'nın internet sitesi tarafından da övgü ile bahsedildi.

UEFA'dan Trabzonspor'a övgü
UEFA'dan Trabzonspor'a övgü
GİRİŞ 28.11.2014 14:00 GÜNCELLEME 28.11.2014 14:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

"10 kişilik Trabzonspor, Metalist'i şaşırttı" başlığı ile verilen haberde bordo mavili takımın karşılaşmada skor 1-1'ken 10 kişi kalmasına rağmen 2 gol daha atıp maçı 3-1 kazanmasının Metalist'in Avrupa Ligi Grupları'nda ki ilk puan alma umutlarını tükettiği belirtildi. UEFA Trabzonspor'un yeni teknik patronu Ersun Yanal için ise, "3-0'lık Galatasaray galibiyetinden sonra kendi sahasındaki ilk maçta da galibiyet ile ayrılması O'nun için muhteşem bir başlangıç oldu" yorumunda bulundu.

"VICIK VICIK SAHADA BEŞİKTAŞ'A 1 PUAN YETTİ"

UEFA, Asteras - Beşiktaş maçı ile alakalı değerlendirmesinde ise zeminin kötülüğünden ve kaykanlığından bahsetti.

"Asteras'ın cesurluğu Beşiktaş'a yetmedi" başlığı ile geçilen haberde "Avrupa Ligi'nde dün akşam Beşiktaş Yunanistan'da vıcık vıcık bir sahada karşılaştığı Asteras ile 2-0 öne geçtiği karşılaşmada 2-2 berabere kaldı. Ama bu skor Kara Kartallara yetti" diye yazıldı.

YORUMLAR 3
  • sürmeneli 9 yıl önce Şikayet Et
    ıyıkı trabzon spor var yoksa ıstanbul takımlarına kalsak 8.torbadan kuralara gırecez
    Cevapla
  • anemo 9 yıl önce Şikayet Et
    yasın sen iyimisin gecen sene ve bu sene trabzonun türkiyeye kazandırdığı puanları .... koyacaksin bir akıl verem gooğle yaz türkiyeye en çok puan alan takım yaz geleni iyi oku
    Cevapla
  • Yasin 9 yıl önce Şikayet Et
    Başarı güzel fakat bunu sadece Trabzona bağlamayın bunun önceside var!
    Cevapla