Trabzon'da Onur'dan açıklama var

Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

GİRİŞ 19.11.2014 22:28 GÜNCELLEME 19.11.2014 22:43

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Bosingwa, Belkalem, Medjani, Yatabare, Waris ve Papadapoulos katılmadı.

İlk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular ısınma ve kondisyon idmanının ardından taktik çalışma gerçekleştirdi. 

ONUR SÜRPRİZİ 

Yaklaşık bir ay önce İstanbul’da dizinden ameliyat olan ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Kaptan Onur Kıvrak, antrenmanı saha kenarından izledi. İzmir’de tedavisini sürdüren ancak Ersun Yanal’ın göreve başlamasının ardından Trabzon’a gelen Onur, rehabilitasyon sürecinin geri kalanını Trabzon’da sürdüreceğini söyledi.

Antrenmandan önce gazetecilerle sohbet eden Onur şunları söyledi:

''İyi gidiyor. Her şey yolunda. İlk ameliyatımda 5.5 aylıkken full antrenman yapıyordum. Çok şükür bu doktorun yaptığı ameliyatlar iyi. Diğer hastalarda olan şeyler bende olmuyor. Bu süreçte ayağını tam kırarken zorlanıyorsun, ama ben tam kırabiliyorum. Hatta ameliyattan çıktığımın dördüncü günü 60 dereceye kadar kırıyordum dizimi. Şimdi tam anlamıyla kırılıyor. Freddie Fu’nun bir felsefesi var; ‘Benim yaptığım ameliyatların yüzde 90’ı kopmaz. Yüzde 10’u kopar. Onlar da erken başlarsa kopar’ diyor. Adamın kendine göre bir felsefesi var. Bunun aslında süreci 5, 5.5 aydır. Tam kendini hazır hissetmek önemli. Ayağın kendine o sinyali verir zaten. Şu anda ameliyat olalı bir ay geçti. Koltuk değneğini de öylesine kullanıyorum. Önlem olsun diye. Tabi bu süreçte moralini de iyi tutmak lazım. Moral biraz bozuktu takımla ilgili olarak. Ama ailemin yanında olduğum için moralimi düzelttiler. Bundan sonra iyi olacak.''


Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal da takımın ısınma hareketleri sırasında Onur’un yanına giderek bir süre sohbet etti. 

ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET 

Trabzonspor antrenmanının minik konukları da vardı. Özel bir İngilizce kursunda öğrenim gören minik öğrenciler antrenmanı ziyaret ederek Teknik direktör Ersun Yanal’a çiçek verdi. Futbolcularla bir araya gelen ve hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, antrenmanın bir bölümünü izlemek üzere sahaya gelen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da etrafını sararak fotoğraf çektirdi. 

Başkan Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte takımın ısınma hareketlerini izledi, gazetecilerle sohbet etti. Bu arada bordo – mavili futbolcular takımı takip eden medya mensuplarına jest yaparak imzalı formalarını verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.