İşte Trabzonspor'un yeni Selçuk İnan'ı

Manisaspor'da Selçuk İnan'ı keşfedip parlatan Ersun Yanal, Trabzonspor'da da Mehmet Ekici'yi ön plana çıkaracak.

İşte Trabzonspor'un yeni Selçuk İnan'ı
İşte Trabzonspor'un yeni Selçuk İnan'ı
GİRİŞ 19.11.2014 13:38 GÜNCELLEME 19.11.2014 13:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Teknik direktör Ersun Yanal bir önceki dönemde Manisaspor'da birlikte çalıştığı Selçuk İnan'ı takıma kazandırmış ve oyun planını bu futbolcunun üzerine kurmuştu.

Ersun Yanal, Trabzonspor'daki ikinci döneminde yeni Selçuk İnan olarak Mehmet Ekici'yi belirledi.

Bu futbolcunun yeteneklerinin üst düzey olduğunu teknik ekibi ile paylaşan Yanal, "Mehmet önemli bir yetenek. Sıkışan maçlarda atacağı sürpriz gollerle takıma büyük katkı sağlayabilir. Üstelik duran toplarda da büyük bir yeteneği var. Sistemin önemli bir parçası o olacak" dedi.

Yanal, Özer Hurmacı ile Ekici'yi birlikte oynatmak istiyor. Tecrübeli teknik adam, Ekici'yi forvet arkasında, Özer'i ise orta sahada değerlendirmeyi planlıyor. Yanal, Ekici'den daha fazla şut çekmesini, Özer'den de daha fazla sorumluluk almasını istedi.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 3
  • Trabzon sevdalısı 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne selçuk inanı kardeşim. Bırakın bu lafları. Galatasaray maçı öncesi nedir bu söylem. Selçuk Trabzonsporu takım yerne koyup adam gibi görüşüp ayrılmadı. Valizini alıp çekip gitti. Trabzon her zaman büyüktür. Ama o şimdi yerlerde sürünüyor, gelende vuruyor gidende. Her futbolcu istediği yere gidebilir ama edebiyle olursa daha şık olur. Abartmayın Trabzonsporluların gönlünde öyle birisi yoktur tahmin ediyorum.
    Cevapla
  • ali uçan 9 yıl önce Şikayet Et
    inşallah uzun süre ts ye hizmet eder başarılar
    Cevapla
  • m uçan 9 yıl önce Şikayet Et
    inşallah Amin
    Cevapla