'Futbolu Trabzon’da bırakmak istiyorum'

Trabzon Dergisi’ne açıklamalarda bulunan Constant, bordo-mavili ekibe gelişinden, beklentilerine kadar birçok konuda değerlendirme yaptı.

'Futbolu Trabzon’da bırakmak istiyorum'
'Futbolu Trabzon’da bırakmak istiyorum'
GİRİŞ 16.11.2014 01:51 GÜNCELLEME 16.11.2014 01:51

27 yaşındaki Gineli, ''Sezon başında Milan’da hocam kalmamı istedi. O aralar menajerim Avrupa’nın çeşitli kulüplerinden tekliflerin olduğunu iletti ayrıca ırkçılıkla ilgili küçük sıkıntılar vardı. ?
 
Takım da yeni, teknik heyetimiz de. Takım birbirine alışmaya çalışıyor. Bu da zamanla oluyor. Ne yazık ki ağır ve uzun süreli sakatlıklar da yaşandı. Bu durum kadro istikrarını bozdu. Ancak zamanla bu sıkıntıların aşılacağını düşünüyorum. Bundan sonra her şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum. Yolun sonu aydınlık.
 
SIKINTILAR AŞILIR'
 
Eşim olmasaydı ben bu kariyeri yapamazdım. Benim bütün hayatım eşim ve çocuklarım. Burada oldukları süre içinde de güzel vakit geçirdik. 
 
Kariyer planım futbola Trabzon’da nokta koymak. 4 yıllık sözleşmem var. Benden memnun olurlarsa istedikleri kadar kontrat uzatabileceğimi söyledim. Trabzon tarihinin önemli isimlerinden olmak istiyorum.
 
Sadece ben istiyorum demekle olmuyor. Taraftar başarı istiyorsa takımına sahip çıkacak ve destekleyecek. Taraftar ister ve bunu takıma hissettirirse emin olun herkes ister'' dedi.