Flaş gelişme! İki futbolcu kadro dışı bırakıldı!

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Gaziantepspor ile 4-4 berabere kalan Trabzonspor'da, Trabzonlu iki oyuncu kadro dışı bırakıldı.

Flaş gelişme! İki futbolcu kadro dışı bırakıldı!
Flaş gelişme! İki futbolcu kadro dışı bırakıldı!
GİRİŞ 27.10.2014 12:55 GÜNCELLEME 27.10.2014 14:24
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, "Oyuncularımız Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu, yönetim kurulu kararıyle süresiz kadro dışı bırakılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Açıklama yapmalarına izin verilmedi

Trabzonspor'un, Gaziantepspor'la 4-4 berabere kaldığı maç sonrası kentte sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kadro dışı bırakılmalarını istediği, teknik direktör Vahid Halilhodzic'in de onay verdiği iki isim Mustafa Yumlu ile Zeki Yavru basına açıklama yapmak istedi. Trabzon altyapısından gelen iki futbolcu, kulüp profesyonelleriyle yaptıkları görüşmede, "Fatura bize kesildi. Hain muamelesi görüyoruz. Basına açıklama yapmak istiyoruz" dedi.

Randevu istediler

Kulüp profesyonelleri iki futbolcudan gelen talebi yönetime iletti ancak idareciler bu teklife sıcak bakmadı. Yönetim cephesi, iki futbolcuya, "Şimdi açıklama yapmayın. İşler daha kötüye gitmesin" dedi. Bunun üzerine iki futbolcu, teknik direktör Vahid Halilhodzic'le görüşmek istediklerini aktardı. Tercümanı aracılığıyla Bosnalı hocaya mesaj gönderen Mustafa ve Zeki haber bekliyor.

YORUMLAR 11
  • vahid istifa 9 yıl önce Şikayet Et
    bu takımda kadro dışı kalması gereken tek kişi haliodziç dir.mustafa ve zeki akranlarının 4 te 1 ne bu formaya ihanet etmeden giymişlerdir sol bamba her sene mustafa nın 2 katı kadar para kazanmıştır ve şimdi halil hoca geliyor kendi hatalarını başkalarına yıkmak için kadro dışılar başlıyor.PEKİ SORMASI AYIP ZEKİ Mİ SOL BEK OYNAMAK İSTEDİ YADA DOĞRU ADAMIN ELİNDE LAMPARD OLAN ADAM ŞİMDİ NEDEN BOYLE.PEKİ MİLLİ TAKIMA ALINMIYOR DİYE HAYIFLANDIĞIMIZ , YERLİ STOPER OLARAK DAHA İYİSİNİ BULAMAYACAĞIMIZI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ HATTA ŞENOL HOCA SENE BAŞINDA TAKASTA İSTEYİNCE OLMAZ DEDİĞİMİZ MUSTAFA BUGÜN MÜ HAİN OLDU.sonuç olarak tek yanlış VAHİD hocadır.
    Cevapla
  • SELO 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru bir karar.Mustafa Yumlu nun dünkü yaptıklarını ilk defa yamıyor.Zeki yavru için yazmaya gerek yok.Bu tür kanburları üzerinden atmadığı sürece trabzonspor başarılı olamaz.Mustafa nın nyaptıklarına hoca ne yapacak.Kötü düşünmek istemiyorum ama yumlu nun yaptıklarıyla daha önceki Sivas kalecisi Korcan ın yaptıkları arasında ben bir fark göremiyorum.
    Cevapla
  • Realist 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu Mustafa Yumlu futbolcu bile değil, Zokora desen o da öyle. Ama TS liler sırf F.Bahçe maçlarında çirkeflik yaptıkları için bu futbolcu nüsveddelerini baştacı ettiler. İşte Büyük futbolcularınız)))
    Cevapla
  • lutfullah 9 yıl önce Şikayet Et
    vahid ve hacıosmanoğlundan önce sanki çok başarılıydı yenen gollere bakın en çok kimin hatası var . urbain ide yerden yere vurdular.gelenler onun kurdugu takımın ekmeğini yıllarca yediler.SIFIRDAN TAKIMI KİM KURACAK 1TEKNİKDİRÖKTÖR GÖSTERİN TÜRKİYE DE.MİLLİ TAKIMIN İSKELETİNİ PİONTEK KURDU. ŞİMDİ NEREDE MİLLİ TAKIM????? GAZLA GALİBİYET DEVRİ BİTTİ. KURSUN TERİM. YADA HAMİ .ADAM FRANSA TAKIMINI 1.LİGE ÇIKARIP ŞAMPİYON YAPMIŞ.TRABZONLU OYUNCULAR YÖNETİM KAVGASININ MAŞASI OLMASINLAR OLUMLU KATKILAR YAPSINLAR
    Cevapla
  • KAHRAMAN 9 yıl önce Şikayet Et
    HALİLODZİÇ İSTİFA ETSİN HAMİ GERİ GELSİN SORUNLAR BİTSİN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle