Divan kurulunda yumruklar konuştu!

Trabzonspor Kulübü'nün bugün yapılan Divan Kurulu toplantısında olay çıktı.

Divan kurulunda yumruklar konuştu!
Divan kurulunda yumruklar konuştu!
GİRİŞ 25.10.2014 14:37 GÜNCELLEME 25.10.2014 16:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Eski başkan ve teknik direktörlerden Özkan Sümer'in sözleri mevcut yönetim kurulundaki üyelerin tepkilerine neden oldu.

Özkan Sümer'in, "Trabzonspor'da borçlar yapılandırılarak kumar oynanıyor" sözü üzerine Trabzonspor'un mali işlerden sorumlu Abdi Serdar Üstünsalih, "Ben bankacıyım bana kumarbaz diyemezsiniz" diyerek ayağa kalktı.

GÜNEY: BURADA DURAMAYIZ 

Sümer'in ağır eleştirilerine ilk tepki Trabzonspor yöneticisi genel sekreteri Köksal Güney'den geldi. "Bu eleştirileri hak etmiyoruz. Burada durmayız" diyerek salonu terk etti. Ardından Köksal Sadıklar dışarı çıktı.
 
SÜMER'E 'TRABZONSPOR'U BİTİRDİNİZ' DİYE BAĞIRDILAR

Daha sonrasında kimliği henüz belli olmayan ve divan kurulu üyesi olmadığı belirtilen bir şahıs Özkan Sümer'e, "Trabzonspor'u bitirdiniz" diyerek bağırdı. Şahsı toplantıdan dışarıya çıkarmak isteyen üyeler arasında kısa süreli arbede yaşandı.

OLAYLAR 20 DAKİKA SÜRDÜ

Eski yöneticilerden Yusuf Ziya Yılmaz ile bir şahıs arasında kavga çıktı. Birbirlerine saldıran Yılmaz ve ismi henüz öğrenilemeyen kişi arasına salondakiler girdi. Gerginlik 20 dakikada ancak yatıştırılabildi.

SÜMER: BU YÖNETİM YÖNETMİYOR, TEPİNİYOR!

Özkan Sümer konuşmasına devam ederek, "Bu yönetim kurulu yönetmiyor, Trabzonspor'un üzerinde tepiniyor! Burası alınma değil anlama yeri" diyerek konuşmasını bitirdi.

KAYNAK: HABER61
YORUMLAR 3
  • erfirak 9 yıl önce Şikayet Et
    özkan sümerin konuşmaya hakkı yok. alt yapı, yerli oyuncu diye diye takımı batırdı, taraftarları kandırdı. TS şampiyon olacaksa basacak parayı, alacak iyi oyuncuları. Yönetim doğru yaptı. Futbolcu yetiştirmek ne demek, biz hayır kurumumuyuz. sadri şener bir sürü oyuncu almıştı eleştirildi. ne oldu sonraki yıl ts fb şikesi olmasa şampiyonluğunu ilan etti. hatta olduda. en fazla puan tpoladığı sezonlardan biri oldu. 6 derbinin 5'ini kazandı. önüne gelene çaktı. özkan sümerin ufkumu var eleştiri yapsın. TS büyük takım, yerli oyuncular çirkeflik yapıp yabancılara pas vermiyor. TS'NİN ŞAMPİYON OLMAYA İHTİYACI VAR. Alt yapı, yerli oyuncu sevdası sadece zaman kaybı. Yönetim iyi işler yaptı bu sezon. Vahid düzelirse ne ala ancak şotayı getirmeyi bir türlü algılayamıyorlar. bu kadronun başına şota gelsin en büyük şampiyonluk adayı TS olur. TS büyük takım, küçük kafalılarla iş yapamaz. Küçük takımlar oyuncu yetiştirsin.
    Cevapla
  • kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    yiyin birbirinizi paralel takımın paralel yöneticileri
    Cevapla
  • alper ağa 9 yıl önce Şikayet Et
    fener değil bu trabzon kardeş .. aziz babanı içerden kim çıkarttı iyi araştır
    Cevapla