Onur Kıvrak'a sürpriz ziyaret!

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya ile Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, sakatlanan Onur Kıvrak'ı ziyaret ettiler.

Onur Kıvrak'a sürpriz ziyaret!
Onur Kıvrak'a sürpriz ziyaret!
GİRİŞ 19.10.2014 11:55 GÜNCELLEME 19.10.2014 11:55

Legia Varşova takımı ile oynanan Avrupa Ligi maçında talihsiz bir şekilde sakatlanarak sol diz ön çapraz bağları kopan milli takım kalecisi Onur Kıvrak'a bir destek de Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya'dan geldi.

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde yer alan özel bir hastanede tedavi gören Onur Kıvrak, bu zorlu süreçte manevi desteğini esirgemeyen Hamza Yerlikaya ve Belediye Başkanı İsmail Erdem'e teşekkür ederek en kısa sürede yeşil sahalara geri dönmek istediğini söyledi.

Sakatlık yaşayan sporcunun zorlu bir süreçten geçtiğini dile getiren Başkan Hamza Yerlikaya, kendisinin de sporculuk dönemi içerisinde talihsiz sakatlıklar yaşadığını belirterek, "UEFA maçında böyle üzücü bir olay yaşayan milli takım kalecimiz ve değerli kardeşimiz Onur Kıvrak'tan desteğimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğiz. Umarım kısa süre sonra eldivenlerini tekrar giyer ve biz de kendisinin o güzel kurtarışlarını izleriz. Kendisine Allah'tan acil şifalar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA