Trabzonspor'da Hami Mandıralı bombası

Trabzonspor Avni Aker'de Mersin İdmanyurdu'nu yenemezse Vahid Halilhodzic'in yerine Hami Mandıralı göreve getirilebilir.

Trabzonspor'da Hami Mandıralı bombası
Trabzonspor'da Hami Mandıralı bombası
GİRİŞ 12.10.2014 11:56 GÜNCELLEME 12.10.2014 11:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mustafa Reşit Akçay ile yollar ayrıldıktan sonra görevi devralan ve adeta o süreçte takımı ayağa kaldıran Hami Mandıralı, sezon bittikten sonra hak etmediği bir şekilde gönderilmişti. Taraftarın sevgilisi olan Hami, yeniden dönebilir. Öyle ki Trabzonspor, ligde 5 haftadır kazanamıyor. Mersin maçı ise dönüm noktası. Eğer Fırtına yine puan kaybederse taşlar yerinden oynayacak.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu bu durumda güven tazelemek için olağanüstü genel kurul kararı alabilir. Gerçekleşmesi daha mümkün gözüken diğer plan ise Hami Mandıralı’yı geri döndürmek. Taraftarın çok sevdiği ve gönderiliş şekli itibariyle haksızlık yapıldığını düşündüğü Hami, göreve gelebilir.

“TRABZON BENDEN ÖNEMLİ”

Yönetime kırgın olmasına rağmen Hami Mandıralı'nın da yakın çevresine, “Ben Trabzonsporluyum ve her zaman kulübün iyiliğini düşünürüm. Trabzon’un geleceği, benim kalp kırıklıklarımdan daha önemlidir” dediği öğrenildi.

KAYNAK: AÇIK MERT KORKUSUZ
YORUMLAR 1
  • ahmet sarmusak 9 yıl önce Şikayet Et
    Taaaa en baştan dedik kulübe mail attık yapmayın etmeyin dedik.lakin geç kalınmış değil hatadan dönülebilir.hemen....
    Cevapla