Fırtına duvara çarptı!

Avrupa'da sezona fırtına gibi giren Trabzonspor, sezonun ilk yenilgisini aldı..

Fırtına duvara çarptı!
Fırtına duvara çarptı!
GİRİŞ 02.10.2014 21:46 GÜNCELLEME 02.10.2014 22:23
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, Avrupa Ligi L Grubu’ndaki ikinci maçında evinde ağırladığı Legia Varşova’ya 1-0 mağlup oldu.

Hakem Viktor Kassai, bordo mavililerin net bir penaltısını vermezken, Halilhodzic’i de tribüne gönderdi. Fırtına, Avrupa Ligi’nde bu sezon ilk kez mağlubiyetle tanıştı.

Trabzonspor: 0 - Legia Varşova: 1

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Viktor Kassai, György Ring, Vencel Toth (Macaristan)

Trabzonspor: Onur Kıvrak (Dk. 65 Fatih Öztürk), Belkalem, Papadopoulos, Bosingwa, Musa Nizam, Medjani, Constant, Mehmet Ekici (Dk. 76. Yatabare), Waris, Fatih Atik (Dk. 46 Sefa), Cardozo

Legia Varşova: Kuciak, Junior, Rzezniczak, Broz, Jadlowiec, Vrdoljak, Brzyski, Kucharczyk ( (Dk. 90+5 Kosecki), Duda, Zyro, Radovic (Dk. 90 Saganowski)

Gol: Dk. 16 Kucharczyk (Legia Varşova)

Sarı kartlar: Dk. 45 Constant, Dk 74 Papadopoulos, Dk. 90 Sefa Yılmaz (Trabzonspor), Dk. 25 Zyro, Dk. 34 Brzyski, Dk. 41 Kucharczyk, Dk 49 Junior, Dk. 80 Duda (Legia Varşova)

Kırmızı kart: Dk. 88 Zyro (Legia Varşova)

MAÇTAN DAKİKALAR

5. dakikada Mehmet Ekici orta sahadan aldığı topla biraz ilerledikten sonra yaklaşık 30 metreden kaleye şut çekti ancak meşin yuvarlak auta çıktı.

14. dakikada Jodlowiec, saha taraftan aldığı topla cezaalanına girerken, Papadopoulos son anda yatarak topu uzaklaştırdı.

15. dakikada Mehmet Ekici'nin pasında ceza sahasının önünde topla buluşan Cardoza'nın vuruşunda top kaleci Kuciak'ta kaldı.

16. dakikada Jadlowiec'in uzun pasında defansın arkasında topla buluşan Kucharczyk, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Onur Kıvrak'ın solundan ağlarla buluşturdu: 0-1

36, dakikada Cardoza ceza alanı önünde meşin yuvarlağı Mehmet Ekici'nin önüne bıraktı. Mehmet Ekici'nin vuruşunda top az farkla auta gitti.

42. dakikada karşılaşmanın hakemi Viktor Kassai, Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodciz'i itirazları nedeniyle tribüne gönderdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekip Legia Varşova'nın 1-0 üstünlüğünde sona erdi.

59. dakikada Bosingwa, orta sahadan aldığı topla ceza sahasına kadar girdi. Ceza sahasına girer girmez vuruşunda top kalenin üzerinden dışarı çıktı.

60. dakikada Kucharczyk, kaleci Onur Kıvrak ile karşı karşıya kaldı. Son anda araya giren Bosingwa topu kontrol ederek, uzaklaştırdı. Pozisyon sonrası sakatlanan Onur Kıvrak, sedye ile sahayı terk etmek zorunda kaldı.

69. dakikada Cardozo ceza sahasında topu kafayla Mehmet Ekici'ye indirdi. Mehmet Ekici müsait pozisyonda meşin yuvarağı auta gönderdi.

75. dakikada Waris'in pasıyla ceza alanında topla buluşan Cardozo, meşin yuvarlağı kalecinin sağından auta attı.

78. dakikada Cardozo'nun ceza sahasından çektiği sert şutta, defansa çarpan top dışarı çıktı.

79. dakikada Constant'ın kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Yatabare'nin kafa vuruşunda kalecinin de müdahalesiyle direğe çarpan meşin yuvarlak kornere gitti.

Karşılaşma Trabzonspor'un 1-0 mağlubiyetiyle sonuçlandı.

YORUMLAR 7
  • sedat üstün 9 yıl önce Şikayet Et
    Çoooook üzüldüm,burda güya hakemler ts ye düsmn,hocalarini atmisti,bugünde atıldı,galiba avrupada size düsman hahahaaaa
    Cevapla
  • baris cakan 9 yıl önce Şikayet Et
    adamlar sike yapmiyor delikanli gibi oynuyor, istertsen seyretmezsin sana trabzonsporun ihtiyaci yok.....
    Cevapla
  • ömerfaruk 9 yıl önce Şikayet Et
    sözkonusu trabzonspor olunca birileri her nedense çıldırıyor..eee ne de olsa 3 yıldır avrupa kupalarına katılamıyor adamlar..zorlarına gitmesi gayet normal..
    Cevapla
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    maçı seyter te öyle yorum yap 2 penaltı vermedi
    Cevapla
  • Ali Kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    Halilhodziz istifa et bırak git Allah aşkına ya! Bu kadro ancak bu kadar kötü oynatılabilir. Kendine hakim olamıyor 10 yaşında çocuk gibi her maç tribüne gönderiliyor. Fatih Atik Trabzonspor oyuncusu asla olamaz sürekli 11'de oynatıyor. Yatabare 72'de oyuna giriyor nasıl bir oyun anlayışıdır bu çıldırmamak elde değil! Yok arkadaş 5 tane dünya çapında adam da alsan bu hocayla zor. Hami hoca gelsin kesinlikle bu takımı şampiyon yapar.
    Cevapla
  • xmenx 9 yıl önce Şikayet Et
    Firtinaya bak firtınaya,bunlardan anca yel olur
    Cevapla
  • rıdvan 9 yıl önce Şikayet Et
    Fatih atik yerine Sefa'yla başlaması gerekirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle