Onur yine yaptı yapacağını

Tecrübeli file bekçisi, Kasımpaşa karşısında mutlak gol pozisyonlarında kalesinde adeta devleşti, kritik kurtarışlara imzasını attı.

Onur yine yaptı yapacağını
Onur yine yaptı yapacağını
GİRİŞ 28.09.2014 04:13 GÜNCELLEME 28.09.2014 04:13

Bordo-Mavililer’de, özellikle A Milli Takımımız’ın, İzlanda’ya kaybettiği maçın ardından eleştiri oklarının hedefi olan Onur Recep Kıvrak, Kasımpaşa karşısında harika bir performans ortaya koydu. Trabzonspor’un kaptanı, hem ilk yarıda hem de ikinci devrede kalesinde yediği gol dışında adeta devleşti.

İlk devrede Donk’la karşı karşıya kaldığı pozisyonda başarılı bir kurtarışa imzasını atarken, daha sonra da Babel’in ceza sahasının içindeki kafa vuruşunu uçarak kornere çeldi. Bununla da kalmayan Onur, ikinci bölümde de bu performansını sürdürmeye devam etti.

AĞRIYA RAĞMEN DEVAM ETTİ

Özellikle Karadeniz ekibinin son 20 dakikada ciddi anlamda oyundan düşmesi sonrasında Kasımpaşa’nın hücumlarında ciddi tehlikelerle karşılaşan Onur, 75’te sağ bacağında bir ağrı hissetti, yapılan tedavinin ardından oyuna devam etti.

Bunun hemen ardından yaşanan pozisyonda Scarione’nin vuruşunu kurtaran tecrübeli file bekçisi, sonrasında ise aynı futbolcunun uzaktan attığı şutta kalesinde gole engel olamadı.