Trabzonspor beraberliğe abone!

Bordo mavililer, evinde ağırladığı Kasımpaşa karşısında 16’da Yusuf ile öne geçti, 85’te sahne alan Scarione Fırtına’yı galibiyetten etti.

Trabzonspor beraberliğe abone!
Trabzonspor beraberliğe abone!
GİRİŞ 27.09.2014 18:28 GÜNCELLEME 27.09.2014 20:44
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Trabzonspor: 1 - Kasımpaşa: 1

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Yunus Yıldırım, Mustafa Sönmez, Hakan Yemişken

Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Zeki Yavru, Belkalem, Papadopoulos, Musa Nizam, Medjani, Soner Aydoğdu (Dk. 57 Salih Dursun), Mehmet Ekici (Dk. 89 Serdar Gürler), Yusuf Erdoğan, Sefa Yılmaz, Cardozo (Dk. 78 Waris)

Kasımpaşa: Isaksson, Orhan Şam, Barış Başdaş, Donk, Sancak Kaplan (Dk. 81 Atila Turan), Castro (Dk. 68 Scarione), Alpaslan Öztürk, Viudez, Tunay Torun (Dk. 80 Malki), Babel, Adem Büyük

Goller: Dk. 16 Yusuf Erdoğan (Trabzonspor), Dk. 85 Scarione (Kasımpaşa)

Sarı kartlar: Dk. 35 Belkalem (Trabzonspor), Dk. 81 Donk (Kasımpaşa)

MAÇTAN DAKİKALAR

10. dakikada sol tarafta Yusuf Erdoğan'ın korner atışının bulunduğu yerin yakınından yaptığı ortada kaleye doğru yönelen topu kaleci Isaksson, güçlükle üsten kornere çeldi.

11. dakikada Mehmet Ekici'nin sağdan kullandığı köşe vuruşunda, yakın mesafede boşta kalan topu Belkalem kaleye doğru gönderdi. Ancak meşin yuvarlak üsten auta gitti.

16. dakikada Trabzonspor golü buldu. Soner Aydoğdu'nun orta alanı yayı içinden uzun pasında savunmanın arkasında Yusuf Erdoğan topla buluştu. Bu futbolcu yatarak öne doğru hamle yapan kaleci Isaksson'un üzerinden aşırtma bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0

32. dakikada Viudez, savunmadaki 3 rakibinden sıyrılarak sağ çaprazda kaleci Onur Recep Kıvrak ile karşı karşıya kaldı. Yakın mesafedeki bu futbolcunun şutunda Onur Recep Kıvrak'tan dönen topu, savunmada Belkalem uzaklaştırdı.

38. dakikada Mehmet Ekici'nin sağdan kullandığı korner atışında, ceza alanı içinde iyi yükselen Cardozo'nun kafa vuruşunda, top kaleci Isaksson'da kaldı.

39. dakikada Donk'un ceza alanı sol çaprazından şutunda, kaleci Onur Recep Kıvrak'ın çeldiği top Tunay Torun'un önüne düştü. Bu futbolcunun şutunda çizgi önünde Belkalem, topuğuyla meşin yuvarlağı kornere göndererek büyük bir tehlikeyi uzaklaştırdı.

43. dakikada Alpaslan Öztürk'ün yaklaşık 25 metreden kullandığı serbest atışta, kaleci Onur Recep Kıvrak topa sahip oldu.

45+1. dakikada Tunay Torun'un sağdan ortasında, yakın mesafede iyi yükselen Babel'in kafa vuruşanda, kaleci Onur Recep Kıvrak, parmaklarının ucuyla topu üsten kornere göndererek mutlak bir tehlikeyi önledi.

Karşılaşma Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

66. dakikada sağdan ceza alanına giren Yusuf Erdoğan'ın şutunda iki rakip oyuncuya çarparak boşta kalan top uygun durumdaki Mehmet Ekici'nin önüne düştü. Penaltı noktasına yakın bölgeden bu futbolcunun şutunda, kaleci Isaksson meşin yuvarlağı kornere gönderdi.

74. dakikada ceza alanı doğru sokulan Scarione'nin şutunda, kaleci Onur Recep Kıvrak yatarak topu kontrol etti.

76. dakikada yakın mesafede Viudez ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda gole izin vermeyen kaleci Onur Kıvrak, Trabzonspor adına büyük bir tehlikeyi önledi.

79. dakikada Yusuf Erdoğan'ın soldan yerden ortasında oyuna yeni giren Waris, topa yakın mesafeden dokunamayınca bordo-mavililer, mutlak bir golden oldu.

85. dakikada Kasımpaşa beraberliği sağladı. Babel'in pasında ceza alanı yayının hemen gerisinde topla buluşan Scarione'nin yerden şutunda, kaleci Onur Kıvrak'ın müdahalesine rağmen meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-1

89. dakikada Babel'in sağdan yerden ortasında, altı pas içinde Malki dengesini kaybedip topa vuramayınca, konuk takım önemli bir fırsatı değerlendiremedi.

Karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

YORUMLAR 17
  • Yüzdeelli 9 yıl önce Şikayet Et
    Maçı tv den izlemedim. Kim daha iyiydi, bunun yorumunu yapamam; ancak Trabzon açısından bakarsak Kasımpaşa'ya yenilmemek önemli bence. Paşa geçen seneki kadrosunu korudu. Trabzon ise yeni bir hoca ve kadro ile iki cephede savaşıyor. Paşa'nın en büyük artısı futbolu iyi bilen yöneticilerinin olması. Trabzon ise sürekli kaynayan bir kazan. Paşa, geçen sene olduğu gibi bu sezon da çok can yakacak. Bence Trabzon, Paşa engelini en az zararla atlattı. Şimdi diğerleri düşünsün!
    Cevapla
  • donsuz adam, 9 yıl önce Şikayet Et
    OFli faruk hayırdır saat 12 gecti sacmalamaya başladın
    Cevapla
  • hsnsrc 9 yıl önce Şikayet Et
    desenize TS 4 te 4 yaptı
    Cevapla
  • osman nurol 9 yıl önce Şikayet Et
    Noldiiii,orta sahadaki faulunuzu hakem vermedimi,hadi aglayip zirlayin yine,sene sonu kümeyee insaallah amiinn
    Cevapla
  • donsuz adam, 9 yıl önce Şikayet Et
    kimin şike yatğımı şike soruşturmasıdan sonra kimin kac kupa aldığından kactane final oynadığından bellı biz yıllardır olduğumuz gibi gene zirvedeyiz siz neredesiniz zavallılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle