'Onur' toplantısı ant içme ile sona erdi

Süper Lig'de ilk 3 haftada 3 beraberlik alan Fırtına'da A'dan Z'ye herkes Kasımpaşa maçından galibiyet bekliyor.

'Onur' toplantısı ant içme ile sona erdi
'Onur' toplantısı ant içme ile sona erdi
GİRİŞ 27.09.2014 02:26 GÜNCELLEME 27.09.2014 02:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'e, Erciyespor, Fenerbahçe ve Başakşehir beraberlikleriyle başlayan Trabzonspor, evinde oynayacağı Kasımpaşa maçını kazanarak, 3 puanla tanışmak istiyor. Teknik direktör Vahid Halilhodzic hafta içinde yapılan çalışmalarda futbolcuları uyararak, artık puan kaybına tahammüllerinin kalmadığını söyledi.

Tecrübeli hocanın kendi evlerinde oynayacakları Kasımpaşa maçında bir kaza yaşamak istemediklerini, mutlaka kazanmaları gerektiğini defalarca belirttiği vurgulandı.

TAKIMI TOPLADI

Boşnak hocanın zihinsel ve fiziksel olarak hazırlamaya çalıştığı futbolcular dün kendi aralarında bir toplantı yaptı. Kaptan Onur önderliğinde gerçekleştirilen toplantıda, milli eldiven tek tek tüm takım arkadaşlarından galibiyet için söz aldı.

Onur'un daha sonra, "Her hafta birçok haksızlıkla karşılaşıyoruz. Bu bizi sinirlendiriyor, yıpratıyor. Ama her şey bizim elimizde. Tüm bu olumsuzlukları tersine çevirebilmek için Kasımpaşa'yı yenmeliyiz, gerisi gelir" dediği, tüm takımın bu maç için galibiyet yemini ettiği öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • Mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu fenerasyon iş başındayken Trabzonspor'un başarılı olması imkansız.Hakemler göstermelik Trabzonspor lehine 1-2 düdük çalacaklar sonra katletmeye devam. Demirörenin acilen işbaşından gitmesi lazım.
    Cevapla