PFDK'dan Trabzonspor'a kötü haber

PFDK, Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic ile Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk'a, birer maç men cezası verdi.

PFDK'dan Trabzonspor'a kötü haber
PFDK'dan Trabzonspor'a kötü haber
GİRİŞ 25.09.2014 22:07 GÜNCELLEME 25.09.2014 22:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kurul toplantısının ardından TFF'nin internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, İstanbul Başakşehir ile oynadıkları lig maçında sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Halilhodzic, 1 resmi müsabakada soyunma odası ile yedek kulübesine giriş yasağı ve 13 bin lira para cezası aldı.

Trabzonspor'a da aynı müsabakada taraftarlarının neden olduğu saha olayları, çirkin ve kötü tezahürat ve takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 59 bin lira para cezası verildi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk da deplasmanda Fenerbahçe ile oynadıkları lig maçında müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle, 13 bin lira para cezası ve 1 resmi müsabakada soyunma odası ile yedek kulübesine giriş yasağıyla cezalandırıldı. 

PFDK, Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor Kulübü'ne 110 bin lira, Mersin İdmanyurdu Kulübü'ne de 70 bin lira para cezası verdi.

YORUMLAR 2
  • Mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor'a ceza. Peki Trabzonsporu katleden hakeme ne yapacaksınız. Hiç. Çünkü fenerasyonun emrini yerine getirdi.
    Cevapla
  • DmR 9 yıl önce Şikayet Et
    bundan böyle kötü giden bir maç içinde deplasman takımları 1 taraftarını sahaya sokup hakeme saldırtırsa, saçma sapan bir penaltı verilmeyen kırmızı kartlar ve sonucunda puan yada puanlar...nasıl olsa cezası 59 bin tl.1 maç kazanmak nerden baksan 200 bin tl.bakalım pfdk nasıl adalet dağıtacak bundan sonra
    Cevapla