Fırtına Halilhodziç'le yenilgiyi unuttu

Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımını 2-1 yenen Trabzonspor, grup maçlarına 3 puanla başladı.

Fırtına Halilhodziç'le yenilgiyi unuttu
Fırtına Halilhodziç'le yenilgiyi unuttu
GİRİŞ 19.09.2014 00:53 GÜNCELLEME 19.09.2014 03:39

UEFA Avrupa Ligi L Grubu ilk maçında deplasmanda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımını 2-1 yenen Trabzonspor, grup maçlarına 3 puanla başladı.

Arena Lviv'de oynanan karşılaşmada Trabzonspor 25. dakikada Gineli oyuncusu Kevin Constant'ın kafasıyla bulduğu golle 1-0 öne geçti ancak ev sahibi takım 61. dakikada Homenyuk'un golüyle 1-1'lik eşitliği sağladı.

Karşılaşmanın en az 3 dakikalık uzatma bölümünün tamamlanmasının ardından bordo-mavililer, Constant'ın kullandığı serbest atışta, Yatabare'nin indirdiği topu Papadopoulos ile filelere yollayarak 90+4. dakikada maçtan 3 puanla ayrılmayı başardı.

- Halilhodziç, yenilgi görmedi

Trabzonspor, Teknik Direktör Vahid Halilhodziç yönetiminde beşinci resmi maçından da yenilgi görmeden ayrıldı.

Halilhodziç yönetiminde, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rostov karşısında 2-0, 0-0'lık sonuçlarla tur atlayan, ligde de Kayseri Erciyesspor ve Fenerbahçe maçlarından golsüz beraberlikle ayrılan Karadeniz ekibi, Metalist Kharkiv'i 2-1 yenmeyi başardı.

Bordo-mavililer, Halilhodziç ile 5 resmi maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik alarak yenilgi görmedi.

- Constant ve Papadopoulos ilk golünü attı

Trabzonspor'un sezon başında Milan'dan kadrosuna kattığı Kevin Constant ile Yunan oyuncu Papadopoulos, bordo-mavili forma altında ilk gollerini attılar.

İlk kez Trabzonspor forması giyen savunma oyuncusu Padopoulos, takımının 3 puan almasında büyük katkı sağladı.

- Cardozo, etkisiz kaldı

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda deplasmanda Rostov ile oynanılan karşılaşmada sakatlık geçiren ve ligde ilk 2 hafta forma giyemeyen Cardozo, 2 maç aradan sonra tekrar formasını almasına karşın etkisiz gözüktü.

Paraguaylı oyuncuyu, Teknik Direktör Halilhodziç karşılaşmanın 57. dakikasında oyundan alınırken bu oyuncunun yerine Yatabare sahaya çıktı.