Halilhodziç, Cardozo'yu fena haşladı

Trabzon Teknik direktör Halilhodziç, takımla antrenmanlara başlayan Cardoza'ya istediği hareketi yapamadığı için sert tepki gösterdi.

Halilhodziç, Cardozo'yu fena haşladı
Halilhodziç, Cardozo'yu fena haşladı
GİRİŞ 15.09.2014 16:12 GÜNCELLEME 15.09.2014 16:12

Spor Toto Süper Lig'de dün Fenerbahçe ile sahasında golsüz berabere kalan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda 18 Eylül Perşembe günü deplasmanda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Vahid Halilhodziç yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Deniz Yılmaz, Özer Hurmacı ve Bosingwa'nın yanı sıra dinlendirilen Soner Aydoğdu ile Onur Recep Kıvrak katılmadı.

Sakatlıkları bulunan oyunculardan Aykut Demir, Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru ise kondisyon salonunda çalıştı.

Fenerbahçe maçında 90 dakika forma giyen oyuncular, koşu yaparak antrenmanı tamamlarken, diğer oyuncular pas çalışması yaptı.

Halilhodziç, Cardozo'yu fena haşladı

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rostov ile oynanılan rövanş maçında sakatlanan ve ligde ilk 2 hafta forma giyemeyen Cardozo, takımla çalışmalara başladı.

Paraguaylı oyuncu, takımla ilk antrenmanında teknik direktör Halilhodziç tarafından sert bir dille uyarıldı. Boşnak teknik adam, oyunculara sıçrayarak topa kafa vurma çalıştırması yaptığı sırada,bu hareketi istediği gibi yapmayan Cardozo'ya yanına giderek bağırdı. Halilhodziç, diğer oyunculara da zaman zaman uyarılarda bulundu.

-Ukrayna, yolculuğu yarın

Trabzonspor, yarın sabah basına kapalı yapacağı çalışmayla Metalist Kharkiv maçının hazırlıklarını tamamladıktan sonra saat 15.00'te özel uçakla maçın oynanacağı Ukrayna'nın Lviv kentine gidecek.

Lviv Arena Stadı'nda Çarşamba günü son antrenmanını gerçekleştirecek bordo-mavililer, maçı oynadıktan sonraki gün İstanbul'a dönecek ve burada İstanbul Başakşehir maçı hazırlıklarını gerçekleştirecek.

KAYNAK: AA