Halilhodzic: Bizi 2 ay sonra görün

Trabzonspor'un Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, kendisini tebrik eden Başkan Hacıosmanoğlu'na, "Bizi iki ay sonra görün başkanım" dedi.

Halilhodzic: Bizi 2 ay sonra görün
Halilhodzic: Bizi 2 ay sonra görün
GİRİŞ 15.09.2014 13:49 GÜNCELLEME 15.09.2014 13:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Ligi'nin 2. haftasında Fenerbahçe karşısında bir puana razı olan Trabzonspor, maçta kaçan pozisyonlara yanıyor. 

Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, maçtan sonra kendisini tebrik eden Başkan Hacıosmanoğlu'na, "Bizi iki ay sonra görün başkanım. Henüz takım olma yolunda adımlar atıyoruz ve zamana ihtiyacımız var" dedi. Başkan Hacıosmanoğlu'da, Halilhodzic'e her zaman desteklerinin devam edeceği mesajını verdi. Bu arada yönetim oyuncuların moralini daha da artırmak için maç başı ücretlerini en kısa zamanda hesaplara yatırma kararı aldı.

TRABZONSPOR 8 EKSİKLE ÇALIŞTI

Trabzonspor, Fenerbahçe maçının ardından Metalist Kharkiv ile deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi grup maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları nedeniyle tedavilerine devam edilen Bosingwa, Özer ve Deniz Yılmaz ile dinlendirilen Onur Recep Kıvrak ve Soner Aydoğdu katılmadı. Sakatlıkları bulunan diğer futbolcular Zeki Yavru, Mustafa Yumlu ve Aykut Demir ise takımdan ayrı olarak salonda çalıştı.

HALİLHODZİC'TEN CARDOZO'YA UYARI

Hallihdodzic, antrenman öncesi oyuncularına yönelik yaptığı konuşmada, zamanla daha iyi olacaklarını belirterek, "Dün akşam birçok fırsat yakaladık ama bunları değerlendiremedik. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız vardı. Genel anlamda sergilediğiniz performanstan memnunum. Umarım birbirimizi tanıdıkça ve oyun anlayışımızı sahaya yansıttıkça her şey daha güzel olacak" dedi.

Daha sonra dünkü maçta 11'de forma giyen futbolcular kısa bir koşu yaptı ve çalışmayı tamamladı. Diğer futbolcular ise yarı sahada pas çalışması yaptı. Bu çalışma sırasında Halilhodzic, istediği hareketi yapamayan Cardozo'yu sert bir şekilde uyardı. Halilhodzic, daha sonra Mehmet Ekici'ye de uyarılarda bulundu. Antrenmanın bir bölümünü Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Genel Sekreter Köksal Güney de izledi.

YORUMLAR 1
  • Ali 9 yıl önce Şikayet Et
    2 ay 8 lig maçı yapar geçen yıl hariç şampiyonluğun uzun yıllardır son maça kaldığını düşünürsek.sezon sonu trabzon 6-7. liğe yani uefa ya katılmaya oynar.herkes fener gibi kontra da vermez.hucum desen sıfır.
    Cevapla