Derbi öncesi şok! İki yıldız da yok

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic: Oscar Cardozo ile Bosingwa, Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.

Derbi öncesi şok! İki yıldız da yok
Derbi öncesi şok! İki yıldız da yok
GİRİŞ 12.09.2014 14:31 GÜNCELLEME 12.09.2014 14:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Vahid Halilhodzic, Fenerbahçe maçı öncesinde yaptığı açıklamada, Cardozo'nun sarı lacivertlilere karşı oynamayacağını söyledi.

Vahid Halilhodzic yaptığı açıklamada, "Hayatımda ilk kez böyle bir durum ile karşı karşıya geldim. 11-12 transfer gerçekleştirildi. Tekrar ediyorum, hayal edemeyeceğim derecede şeylerle karşılaştım. Bu saatten sonra 3 aylık bir süre tanımak gerekiyor. Ben de bir antrenör olarak F.Bahçe'yi yenmek için elimden geleni yapacağım. Almanya maçında oyuncularıma kazanmalarını söyledim. Barcelona da olsa ben kazanmak için çıkarım. Ben maç öncesinde oyuncularımı mağlubiyet için hazırlamam. Kaybedeceğimi bilsem maça çıkmam, başkasını gönderirim

Fenerbahçe'yi iyi tanıyorum. Tuhaf geliyor ama gerçek bu. Fenerbahçe kelimesi ağzımdan çıktığında herkes bir şeyler bekliyor. Türkiye'nin en iyi takımına karşı oynayacağız. Tabii ki onları yenmek isteriz. 10 maçlarını izledim. Taraftarlarımız biiz detsklemeye gelsin. Provakasyona gelmeden sadece bizi desteklesinler. Tekrar ceza almayalım.

Fenerbahçe maçını 2-3 ay sonra oynamak isterdim. Konstant'ın ufak bir sakatlığı var. Belkalem, Yatabare ve Waris fazlasıyla yorgun. Cardozo ve Bosingwa Fenerbahçe maçında olmayacaklar." dedi.

YORUMLAR 1
  • ts 61 9 yıl önce Şikayet Et
    kim oynayacak ulan
    Cevapla