Oscar Cardozo'ya F.Bahçe yüklemesi

Trabzonspor'a Oscar Cardozo'dan müjdeli haber geldİ.

Oscar Cardozo'ya F.Bahçe yüklemesi
Oscar Cardozo'ya F.Bahçe yüklemesi
GİRİŞ 11.09.2014 05:03 GÜNCELLEME 11.09.2014 05:03

Paraguaylı yıldız, sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalmış, Erciyesspor maçını kaçırmıştı. Tecrübeli forvet önce düz koşulara başladı, ardından idman temposu yükseldi. Dün sabah yapılan antrenmanda ise Cardozo'ya özel yükleme idmanları yaptırıldı.

Yıldız futbolcunun, yüksek tempoya rağmen sakatlığıyla ilgili hiçbir şikayeti olmadı. Ağrıları tamamen geçen Paraguaylı forvet, hafta boyunca bu tarz özel çalışmalar yapmaya devam edecek. Eğer sakatlığıyla ilgili herhangi bir problem yaşamazsa, Fenerbahçe karşılaşmasında ilk 11'deki yerini alacak.

BAŞKA ALTERNATİF YOK

Oscar Cardozo'nun zorlu mücadelede görev yapması, Halilhodzic için olmazsa olmaz. Bunun en büyük nedeni, alternatif sıkıntısı yaşanması. Mustapha Yatabare ve Majeed Waris, milli takımlarından geç dönecekleri için takımla çok az idman yapma şansı bulacaklar.

Bir diğer forvet Deniz Yılmaz ise sakat. Bu nedenle Cardozo'nun forma giymemesi halinde Trabzonspor büyük bir sorun yaşayabilir. Bunun farkında olan Paraguaylı forvet de ne olursa olsun pazar akşamı sahada olmak istiyor.