Trabzon'dan F.Bahçe'ye 'Passolig' sürprizi!

Hafta sonu Trabzonspor ile F.Bahçe arasında Avni Aker'de yapılacak maç öncesi Trabzon'da il spor güvenlik kurulunun toplandığı bildirildi.

Trabzon'dan F.Bahçe'ye 'Passolig' sürprizi!
Trabzon'dan F.Bahçe'ye 'Passolig' sürprizi!
GİRİŞ 10.09.2014 21:27 GÜNCELLEME 10.09.2014 21:27

Toplantıya katılan Trabzonspor Kulübü Stadyum ve Amatör İşler Sorumlusu Köksal Sadıklar, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşma öncesi şehirde bir gerginlik beklenmediğini ve olağan güvenlik önlemlerinin alınacağını söyledi.

''TARAFTARIMIZ TAKIMINA ZARAR VERMEZ''

Bordo-mavili taraftarların sağduyulu olacağına inandığını ifade eden Sadıklar, "Kayseri Erciyesspor maçı nasılsa Fenerbahçe maçı da bizim için öyle bir maç. O gözle bu maça bakıyoruz. Taraftarımız duyarlıdır. Takımına zarar vermez" dedi.

Protokol tribününe de herkesin Passolig kartıyla girme zorunluluğu olduğunu, bunun da Türkiye'nin her yerinde uygulandığını ifade eden Sadıklar, şunları söyledi:

"Protokol tribününün sorumluluğu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde. Protokol tribününe de Passolig kartsız kimse alınmayacak. Fenerbahçe yöneticileri stada Passolig kartı olmadan giremeyecek. Maçı izlemek isteyen Fenerbahçe yöneticilerinin de Passolig kartı olması gerekiyor. Konunun bizle ilgisi yok. Herhangi bir olumsuzlukta 'Trabzonspor, Fenerbahçeli yöneticileri stada almıyor' gibi bir durumla karşılaşmak istemiyoruz. Bu, yasayla ilgili bir konu."

Sadıklar, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray kulüpleri ile aralarında olan deplasman yasağının sürdüğünü, bu maçta da sarı-lacivertli takım taraftarının yer almayacağını kaydetti.