Büyük onur! 'Seninle gurur duyuyorum'

Rostov maçından sonra Vahid hocanın, ''Eksiklerine rağmen çok savaştılar, kazandılar'' dediği oyuncuların başında Paraguaylı geliyordu.

Büyük onur! 'Seninle gurur duyuyorum'
Büyük onur! 'Seninle gurur duyuyorum'
GİRİŞ 23.08.2014 03:32 GÜNCELLEME 23.08.2014 09:23

Futbolcusunun beklentilerinden fazla kendini zorlaması ve gol atması üzerine Boşnak hoca, Cardozo’yu, “Senden bu kadarını beklemiyordum. Sen bana niyetini ve bizim ailemiz, takımımız için neler yapabileceğini gösterdin. Bu gece senin gecen oldu. Seninle gurur duydum. Mahcup etmediğin için beni teşekkür ederim” diyerek kutladığı öğrenildi.

''FUTBOL OYNAMAYA GELDİM''

Cardozo ise buna karşılık, “Ben buraya futbol oynamaya, elimden geleni yapmaya, beni ilk günden beri seven kentin insanlarına futbolumla karşılık vermeye geldim. Doğru, zamana ihtiyacım var ama bu benim gol atmadan zaman geçireceğim anlamına gelmez. Sonuçta buraya futbol oynamak için geldim” ifadelerini kullandı.

''NE KADAR DOĞRU BİR İŞ YAPTIĞIMIZI GÖSTERİYOR''

Ayrıca İbrahim Hacıosmanoğlu da golcüyü özel olarak kutladı, tüm takımı tebrik etti. Başkan’ın yakın çevresine, “Gol bir kenara, hedeflere inancı ve tavrı ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Sadece o değil, sahada tüm yorgunluğuna ve eksiğine rağmen geçen sezondan başka bir Trabzonspor görmek güzel” diye konuştu. Hacıosmanoğlu, Paraguaylı yıldızın golünü de şeref tribününde ayakta alkışladığı kaydedildi. 

''2 AYIMIZ VAR''

Her oynanan maçın ardından lige hazır olmadıklarını dile getiren Vahid Halilhodzic, Rostov mücadelesi ardından soyunma odasında oyuncularına başka bir boyutta konuştu.

Bosnalı, öğrencilerini karşısına alarak, “Hepiniz çok iyiydiniz. Hepiniz özveriyle oynadınız. Zamanla çok daha iyi olacağız. 2 ay zamanımız var. O vakitten sonra bizi kimse durduramaz” dediği öğrenildi.