Bamba gitti Trabzon müjdeyi verdi

Trabzon'da yabancı kontenjanı nedeniyle lisansı çıkartılamadığı için UEFA’ya bildirilen listede olmayan Constant, son anda listeye eklendi.

Bamba gitti Trabzon müjdeyi verdi
Bamba gitti Trabzon müjdeyi verdi
GİRİŞ 20.08.2014 22:03 GÜNCELLEME 20.08.2014 23:24

Fildişi Sahilli futbolcu Sol Bamba’nın sözleşmesini önceki gün feshederek Constant’ın lisansını çıkartan bordo-mavililer, UEFA nezdinde yaptıkları girişimler sonucunda Gineli oyuncuyu yarın ki maçta oynatabilecek. UEFA’dan da akşam saatlerinde Kevin Constant’ın Rostov maçında oynayabileceği yönündeki resmi yazının kulübe geldiği belirtildi.

ROSTOV MAÇI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI 

Trabzonspor yarın akşam Rostov ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçının hazırlıklarını bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana yarın ki maçta oynayabilecek 24 futbolcu katıldı. Antrenman öncesi kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, saha ortasında teknik direktör Vahid Halilhodzic ile bir süre görüştü.

Hacıosmanoğlu ardından futbolculara da bir konuşma yaptı. Bordo-mavililer antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirirken, ismi son anda UEFA’ya bildirilen Constant ise takımdan ayrı koşu yaptı. Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic’in Constant’ı yarın ki maçta 11’de oynatması bekleniyor.