"Mevlüt'ü ilk biz istedik ama..."

Trabzonsporlu yöneticiden Mevlüt Erdinç transferine dair ilginç açıklamalar...

"Mevlüt'ü ilk biz istedik ama..."
"Mevlüt'ü ilk biz istedik ama..."
GİRİŞ 20.08.2014 11:21 GÜNCELLEME 20.08.2014 11:21

Trabzonspor Asbaşkanı Yakup Aslan, ilk olarak kendilerinin Mevlüt Erdinç'e talip olduğunu ancak daha sonra bir başka büyük takım devreye girerek fiyatı arttırmaya çalıştığını ifade etti.

İlk olarak Malouda ve Halilhodzic arasında yaşanan tartışmaya değinen Aslan, Radyospor'a verdiği demeçte, "Hocamız ile Malouda arasında yumruklaşmaya varan bir kavga yaşanmadı. Sadece bir tartışmaydı. Özellikle Rostov maçı öncesi bu tip dedikodular doğru değil. Halilhodzic'in raporunu bekliyoruz. Daha önce gitmesi yönünde bir isteği olmadı. Aksine onun kalmasını istemişti." şeklinde konuştu.

Kolo Toure transferiyle ilgili olarak, "Biz kimsenin sözleşmeli futbolcusuna musallat olmalıyız. Ama önce kulübüyle anlaşmalıyız. Bizim gönlümüzde yatabilir ancak durum netleştikten sonra her şeyi açıklarız." açıklamalarında bulundu.

Mevlüt Erdinç'in transferine dair çarpıcı bir bilgi veren asbaşkan, "Mevlüt'le uğraştık ancak çok uçuk fiyatlar talep ettiler. Türkiye'den bir büyük kulüp ki, bu Galatasaray değil. Biz Fransızlarla temastayken devreye girip fiyat yükseltti. Böyle bir şey hiç etik değil. Eğer biz transfer yaparken fiyat yükseltmeye kalkarlarsa, her türlü ekonomik manevrayı yapmaya muktediriz. Hiç tahmin etmedikleri biçimde talip oldukları futbolcuyu ellerinden alabiliriz." dedi.