Trabzon'u karıştıran kavganın perde arkası!

Trabzonspor'da Teknik direktör Halilodziç ile Malouda, arasındaki kavganın perde arkası ortaya çıktı.

Trabzon'u karıştıran kavganın perde arkası!
Trabzon'u karıştıran kavganın perde arkası!
GİRİŞ 19.08.2014 14:53 GÜNCELLEME 19.08.2014 14:53

Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic ile forvet oyuncusu Florent Malouda arasında dün akşam başlayan tartışma yeni bir boyut kazandı, Fransız futbolcuyu antrenmana almayan Boşnak çalıştırıcı, yönetime de takımda istemediğini bildirdi.

Teknik direktör Halilodziç ile Malouda, arasındaki olay pazartesi günü, Trabzonspor tesislerinin yemekhanesinde yaşandı. Bursaspor'la oynanan hazırlık maçını tekrar izlemek istemeyen Malouda'ya arkadaşlarıyla birlikte karşılaşmayı izlemesi gerektiğini söyleyen Halilhodzic arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışmayı, araya girenler güçlükle yatıştırdı. Tartışmanın ardından Malouda’yı antrenmana almayan Halilodziç, yönetim kuruluna haber yolladı, "Malouda’ya takımımda istemiyorum" dedi. 

"RAPORA GÖRE HAREKET EDECEĞİZ"

Halilhodzic'le Malouda arasında geçen olay hakkında açıklama yapan Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, şunları söyledi:

"Tatsız bir olay yaşandı ve bu maalesef dışarıya bir şekilde yansıdı. Halilhodzic, şimdi Fransız futbolcuyla ilgili olarak bize bir rapor sunacak. Bizde buna göre hareket edeceğiz. Ancak Halilhodzic, artık Malouda’yla çalışmak istemiyor. Rostov maçı öncesi bu gelişme herkesi üzdü. Ama Rostov maçına odaklanıp taraftarlarımızın ve camiamızın yüzünü güldürmek istiyoruz." 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL