Trabzonspor'dan Malouda açıklaması!

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, "Hocamızın Malouda ile çalışmak istemediği bilgisini aldık" dedi.

Trabzonspor'dan Malouda açıklaması!
Trabzonspor'dan Malouda açıklaması!
GİRİŞ 19.08.2014 12:39 GÜNCELLEME 19.08.2014 16:58

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, teknik direktör Vahid Halilhodzic ile Fransız oyuncuları Florent Malouda arasında tartışmanın yaşandığını, yönetim kurulu olarak bu konuda hocalarının raporuna göre kesin kararlarını vereceklerini söyledi.

Güney yaptığı açıklamada, teknik direktör Halilhodzic ile Malouda arasında yaşanan olaya ilişkin olarak, "Hocamız ile Malouda arasında birtakım tartışmalar, sorun olduğu bize de basına da yansımıştır. Hocamız Malouda'yı idmanlara almıyor. Hocamızın Malouda ile çalışmak istemediği bilgisini aldık. Yönetim kurulu olarak teknik heyetin vereceği raporlar doğrultusunda kesin karar verilecek" dedi.

Bu konunun üzerinde fazla durmak istemediklerini, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rusya'nın Rostov takımıyla yapacakları karşılaşmayı düşündüklerini anlatan Güney, şöyle konuştu:

"Bu sezon 3 kulvarda yarışacak bir ekip oluşturduk. Kadromuzu oldukça geniş tuttuk, yerli ve yabancı transfer takviyeleri yaptık. Hiçbir maç oynanılmadan kazanılmaz ve küçük rakip yoktur. İki takım da play-off'u geçip gruplara kalmak için büyük mücadele gösterecektir. Bu da takımlara büyük maddi manevi katkı yapacaktır. İki takım da bunun bilincinde ama biz Trabzonspor olarak Rostov maçı için iddialıyız, turu geçeceğimize eminiz. Futbolcu, teknik heyet, bizde de bu inanç vardır. Gruplara kalmak için kenetlendik"

KAYNAK: AA