Çok iddialı sözler: Eğer kral olmazsam...

Trabzon'a geldiğinden buyana taraftarın göz bebeği olan Cardozo takım içindeki konuşmalarıyla da lider karakterli ruhunu göstermeye başladı.

Çok iddialı sözler: Eğer kral olmazsam...
Çok iddialı sözler: Eğer kral olmazsam...
GİRİŞ 15.08.2014 05:04 GÜNCELLEME 15.08.2014 05:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Benfica’daki profesyonel yaşamını Trabzon’da da yansıtan Paraguaylı yıldız, şovunu yapmaya hazırlanıyor. Transferiyle Avrupa’da yankı uyandıran Cardozo, gençlere olan ilgisiyle de bir nevi Vahid Halilhodzic’in yardımcısı olarak idmanlarda boy gösteriyor.

YUSUF İLE ÖZEL ÇALIŞIYOR

Mustafa Akbaş, Caner Osmanpaşa gibi isimlerle antrenmanlardan sonra özel olarak konuşuyor, kişisel gelişimlerine katkıda bulunuyor. Yönetimden, geçen sezonun özellikle derbilerinin CD’lerini isteyen 31 yaşındaki futbolcu, Yusuf Erdoğan’a övgüler yağdırıyor.

Cardozo çalışmalarda, Yusuf’u özel programa tabi tutuyor. 22 yaşındaki kanat oyuncusuna bol bol orta açtıran süperstar, ceza sahasında durarak kafa topu çalışıyor. 

ONUR'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Onur Kıvrak’ın her geçen gün yükselen form grafiğine dikkat çeken Cardozo, “Avrupa’nın en önemli 4-5 takımında forma giyecek kalitede” diyerek büyük beğeniyle bahsediyor.

''İMKANSIZA YAKIN''

Golcü oyuncu, rakip forvetlere üstü kapalı şekilde, “Bu ligin kralı benim” göndermesinde bulunmayı da ihmal etmiyor. Edindiği CD’leri büyük dikketle izleyen Cardozo, yakın çevresine, “Eğer bu sezon gol kralı olamazsam benim adıma başarısızlık sayılır. İzlenimlerime göre, geride kalan yılların gol krallarına baktığımda benim adımın krallık listesinde geçmemesi imkansıza yakın. Ligdeki forvetlerin performansı bana biraz uzak” diyerek, yeni sezon öncesi rakiplerine korku salıyor.

EN YAKIN ARKADAŞI MALOUDA

Oscar Cardozo, kulüp içindeki arkadaşlık duygusunun önemine sürekli vurgu yapıyor. Takımdaki dostluk bilincinin üst seviyelerde ulaşması için de çalışan Paraguaylı oyuncunun Florent Malouda ile olan iyi ilişkisi dikkatlerden kaçmıyor.

Günün büyük bölümünü birlikte geçiren iki yıldız, antrenmanlardan sonra tesislerden beraber çıkıyor. Fransız yıldız, 1 yıllık Trabzon deneyimini ona anlatıyor. Bu arada yabancı sınırlamasında dolayı başı dertte olan Vahid Halilhodzic’in çalışmalarda ideal 11’i Malouda ve Cardozo üzerine kurduğu öğrenildi.

YORUMLAR 3
  • Ahmet Kır 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu güne kadarki en iyi toplu transferler olacak gibi.... Kostas, Mevlüt Erdinç ve Mehmet ekici de alınabilirse gerçekten güçlü bir takım oluşur.
    Cevapla
  • Seso 9 yıl önce Şikayet Et
    Turkish Super League. Bu herhalte Muz Cumhuriyetine geldigini saniyor. Hop Cordazocum sen Türkiye ligini Portekize benzetme, Burda adama belese gol attirmiyorlar. O Videolar sana fayda etmez, Sen önce bir kac mac cik ondan sonra görelim. Bu lige kimler geldi kimler gecti de böyle büyük söz etmedi. Senin ayaklarin simdiden yere basmaz oldu . Hele bir kac maca cik sonra anlarsin Türkiye liginin ne kadar sert oldugunu
    Cevapla
  • Bir Yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    burayı çiflik zanneti galiba. burda adama öyle rahat gol attırırlamı sanıyorsun senden önce buraya niceleri geldi hepsi havasını alıp gitti.anelka dan başlayıp drogbaya kadar 20 isim sayarım hepside geldiğinde 30-40 gol atarım diyordu :)
    Cevapla