Başkan 3 ismi daha açıkladı! Fırtına dinmiyor

Trabzonspor, bir büyük ismi daha renklerine kattı. Transferi ise başkan İbrahim Hacıosmanoğlu açıkladı.

Başkan 3 ismi daha açıkladı! Fırtına dinmiyor
Başkan 3 ismi daha açıkladı! Fırtına dinmiyor
GİRİŞ 12.08.2014 00:25 GÜNCELLEME 12.08.2014 01:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Transfer için açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, "Kolo Toure ile de anlaştık. Yakında getirip imzayı attıracağız. Hocamız Halilhodzic, Tarık'ı çok istiyor. Golcü olarak da Mevlüt Erdinç ile ilgileniyoruz" dedi.

''SÖZ VERDİĞİMİZ KADROYU KURACAĞIZ''

Başkan, "Takımın kadrosuna önemli katkılar yaptık ama daha bitmedi. Kolo Toure ile de anlaştık ve getiriyoruz. Taraftarımıza söz verdiğimiz kadroyu kuracağız. Bunun için hiçbir fedakarlıktan çekinmiyoruz" dedi.

''HALİLHODZİC TARIK'I ÇOK İSTİYOR''

Tarık Çamdal ile de ilgilendiklerini vurgulayan başkan, "Eskişehirspor'a bir futbolcu ve para vererek bu futbolcuyu almaya çalışıyoruz ve büyük mesafe kat ettik. Hocamız Halilhodzic, Tarık'ı çok istiyor. Golcü olarak da Mevlüt Erdinç ile ilgileniyoruz ama başka seçeneklerimiz de var. Bir forvet daha alacağız. Spor Toto Süper Lig ve Avrupa'da büyük hedeflere koşacak bir takım ortaya çıktı. Şu bir gerçek ki uyum sorunu bittiğinde önümüzde hiçbir takım duramayacak. Bütün mevkilerde alternatifli bir kadro oluşturduk" diye konuştu.

BOURCEANU'YU DONDURUYORUZ

Başkan, geçen sezonun devre arasında transfer edilen, ancak yaz döneminde tatilde sakatlanan Bourceanu ile ilgili de, "Sözleşmesini donduracağız. Çünkü uzun zaman forma giyemeyecek. Yabancı kontenjanı nedeniyle böyle bir düzenlemeye gidip yerine takviye yapacağız" dedi. 

YORUMLAR 4
  • yunus doğdu 9 yıl önce Şikayet Et
    BANA. Galatasaray'ın 82'de Jupp Derwall ile birlikte kadroya kattığı 11 yeni transfer aklıma geliyor o sene ligler başladığında Galatasaray ilk 7-8 hafta nal toplamıştı ama 10 senenin takımını kurmuştu Trabzonspor genç oyuncularda transfer etti serdar gibi deniz gibi..şimdi taraftara çok iş düşüyor ilk 10 hafta bu takım 0 çekse'de sonuna kadar desteklesinler başarı elbet gelir futbolcuları sıkıntıya sokmasınlar stres yaptırmasınlar şu aldıkları Cordoza'nın bile 7-8 tanesi kafa golü olmak üzere diğeri 18 yayı üzerinden atacağı gollerle 15 golü bulur diyorum..Benfica'da son senesinde hocayla problemler yaşadı takımı asmıştı...
    Cevapla
  • ramazanARICI 9 yıl önce Şikayet Et
    takım yapabilirseniz.. transferler iyi görünüyor, temennimiz hepsi general çıkmasın, içlerinde askerler de bulunsun. şimdi bunları bir takım haline getirebilirseniz biraz da ruh aşılayabilirseniz o zaman kupa trabzon a gelebilir.
    Cevapla
  • Ahmet Kır 9 yıl önce Şikayet Et
    Başkan gerçekten helâl olsun.. Delikanlı büyük başkan! Büyüklükse, büyüklük işte....
    Cevapla
  • sebahattin cebi 9 yıl önce Şikayet Et
    rakıplerımızle maclarda stadları tıklım tıklım dolacak....... bu kadar yıldızı anca geceleyın hava acıkken gokyuzunde gormuşlerdır
    Cevapla