Halilhodzic resmen açıkladı! 5 yeni isim...

Trabzonspor'un teknik direktörü Vahid Halilhodzic, yönetime sunduğu raporda, "Direkt oynayacak 5 yabancı oyuncuya ihtiyacımız var" dedi.

Halilhodzic resmen açıkladı! 5 yeni isim...
Halilhodzic resmen açıkladı! 5 yeni isim...
GİRİŞ 29.07.2014 15:39 GÜNCELLEME 29.07.2014 15:39

Trabzonspor’da yönetim transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken henüz kampa yabancı oyuncu gelmemesi Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic’i tedirgin etti. Yönetime sunduğu raporda, "Direkt oynayacak 5 yabancı oyuncuya ihtiyacımız var" diyen Halilhodzic, iki stoper, bir solbek, bir orta saha ve en az 1 forvet oyuncusu istedi. Bu takviyeleri yapmak için yoğun mesai harcayan Trabzonpor’da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun gerekli hamleleri yapmadan kampa gelmeyeceği de iddia edildi. Boşnak teknik adamın yabancı oyuncular dışında takımda alternatif oluşturabilecek yada direkt oynayabilecek yerli oyuncular istediği de öğrenildi. 

İLK YABANCI TRANSFER BELKALEM OLACAK

Trabzonspor’un yeni sezon öncesi kadrosuna katacağı ilk yabancı transfer Cezayir Milli takımının stoperi Essaid Belkalem olacak. Bu futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kadrosuna katmak için geri sayıma geçen bordo-mavililer, böylelikle Halilhodzic’i biraz rahatlatacak. Bordo mavili takımın 1 yıllığına kiralayacağı Belkalem için Watford kulübüne 1 milyon Euro ödeyeceği iddia edildi. 

TRABZONSPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Trabzonspor hazırlıklarını bu sabah saatlerinde Halli in Tirol Kasabası’ndaki FC Volders kulübünün tesislerinde basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları devam eden Kadir Keleş ve Bourceanu dışındaki tüm futbolcular katıldı. Bordo mavililer antrenmanda kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. 

KAYNAK: DHA