Halilhodzic’in açıklamaları şoke etti!

Vahid Halilhodzic’in hazırlık maçından sonra, "Tedirginim, belki 9-10 oyuncuya bile ihtiyacımız olabilir" açıklaması yönetimi şoke etti.

Halilhodzic’in açıklamaları şoke etti!
Halilhodzic’in açıklamaları şoke etti!
GİRİŞ 27.07.2014 16:01 GÜNCELLEME 27.07.2014 16:01

Trabzonspor’un cumartesi akşamı Avusturya’da Özbek takımlarından Lokomotif Taşkent ile oynadığı hazırlık maçında 2-2’lik skorla berabere kalmasından çok, Vahid Halilhodzic’in mlüsabakadan sonra yaptığı açıklamalar konuşuldu. İlk hazırlık maçında takımın koyduğu performansın kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyleyen Vahid Halihodzic, "Tedirginim, belki 9-10 oyuncuya bile ihtiyacımız olabilir" dedi.

Halilhodzic'in açıklamasını televizyonlardan ve yazılı basından gören yöneticiler, şaşkınlık yaşadılar. Halilhodzic’in sert ve net ifadeler kullanmasına şaşırdıklarını söyleyen bazı yöneticiler, "Zaten bir çok transfer yaptık. Yabancı oyuncu takviyeleri gelince de Halilhodzic rahatlayacaktır" ifadelerini kullandılar. 

HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜLER 

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını bu sabah Avusturya’nın Hall in Tirol kasabasında basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü. Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Bourceanu ile birilkte sakatlıkları bulunan Kadir ve Caner katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Zeki Yavru ve Emre Güral ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı.

Bordo mavililer, antrenmanda kondisyon ağırlıklı çalışmanın ardından taktik çalışması gerçekleştirdi. Boşnak teknik adam, antrenman öncesi oyuncularına dünkü maçta yapılan hataları yüzünden çeşitli uyarılarda bulundu. 

TRABZONSPOR’DA SOLBEK KALMADI 

Trabzonspor’un Avusturya kampındaki 28 kişilik kafilede yer alan tek solbek olan Kadir Keleş, ikinci sakatlığını yaşadı. Kampın ikinci gününde sakatlanan Kadir, önceki gün yapılan antrenmanda sol ayak bileğinde yeniden sakatlandı. Sol ayak bileğini burkan Kadir Keleş’in iyileşme sürecinin 2 ila 3 hafta arasında sürebileceği öğrenildi. Romen oyuncu Bourceanu ile birlikte kampı kapatan Kadir Keleş’in yokluğunda takımda orijinal mevkii solbek olan oyuncu kalmadı. 

BAMBA TRABZON’A GELECEK 

Transfer döneminde henüz kendine kulüp bulamayan Fildişi Sahilli futbolcu Sol Bamba, önümüzdeki günlerde Trabzon’a gelecek. Yöneticilerle bir görüşme yapacak olan Bamba’nın kulüp bulana kadar takımdan ayrı çalışacağı öğrenildi.

Halilhodzic'in de, "Kesinlikle bizimle olmayacak" açıklamasından sonra yönetimin de antrenmanlara katılmadığı için hakkında noter tespiti yaptığı Bamba'ya para cezası verileceği öğrenildi. Trabzonspor’un satış listesinde yer alan Bamba’nın Katar’dan birkaç kulüp ile temas halinde olduğu belirtildi.

KAYNAK: DHA