Trabzonspor'dan sürpriz görüşme!

Valencia ile yollarını ayırdı, Trabzonspor ile temasları sıklaştırdı. Geçen sezon da gündeme gelen Ricardo Costa için görüşmeler başladı.

Trabzonspor'dan sürpriz görüşme!
Trabzonspor'dan sürpriz görüşme!
GİRİŞ 27.07.2014 09:05 GÜNCELLEME 27.07.2014 09:47

Halilhodzic defansa ısrarla takviye istiyor, yönetim harıl harıl çalışmalarını sürdürüyor. Önceliği Bosnalı hocanın eski öğrencilerine veren Bordo- Mavililer, Cezayirliler’le henüz resmi anlaşmaya varamadı. Listedeki diğer isimlerle de görüşmelerini tam gaz sürdüren Trabzonspor Yönetimi, Ricardo Costa’yı tekrar gündemine aldı. 

Geçen sezonun yaz transfer döneminde de söz konusu futbolcu için temaslarda bulunan Bordo-Mavililer’ın eli şimdi daha güçlü. Kulübü Valencia ile yollarını ayıran ve bonservisini eline alan 33 yaşındaki oyuncuda somut gelişmeler yaşanıyor. Daha önce kurulan diyalogda bonservis ücreti gibi bir sorunla karşılaşan Fırtına, artık bu engeli de aştı oyuncunun kendisiyle pazarlıklara başladı. 

Brezilya’da boy gösterdi 

Ülkesi Portekiz ile Brezilya’daki Dünya Kupası’nda sahne alan Ricardo Costa 2 maçta forma şansı buldu, 135 dakika sahada kaldı. Trabzon’un yıldız oyuncusu Bosingwa’nın da vatandaşı için transfer görüşmelerinde aracılık yapacağı öğrenildi. Bir taraftan takımdaki dengeyi bozmak istemeyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Portekizli futbolcuya yıllık 2 milyon Euro önermesi bekleniyor. Valencia’da bunun üzerinde bir ücret kazanan Costa’nın yanıtı merak konusu. Bu arada deneyimli defans oyuncusu için İtalya’dan Lazio ve Cagliari’nin  de ilgilendiği öne sürülüyor.