Halilhodzic'ten sert kanunlar!

Avusturya’da yeni sezon hazırlıklarını devam ettiren Trabzonspor’da, teknik direktör Vahid Halilhodzic ağırlığını hissettirdi.

Halilhodzic'ten sert kanunlar!
Halilhodzic'ten sert kanunlar!
GİRİŞ 21.07.2014 08:46 GÜNCELLEME 21.07.2014 08:46

Avusturya’da günde üç antrenman yaptıran Teknik Direktör Halilhodzic, gazlı içeceği yasakladı, yemek saatlerine riayet edilmesini istedi. Sabah 07.30’da idmanları başlatan Boşnak çalıştırıcı, uyku saatleriyle ilgili de kurallar koydu.

Kampa gelişte, uçakta mönüye dahi müdahale eden ve gazlı içecekverilmesini yasaklayan Boşnak teknik direktör, uçaktaki yemek servisini ise gelişi güzel değil, futbolcuların yemek saati olan 13.00’da yaptırdı. Kamp yapılan otelde de aynı kanunları uygulayan Halilhodzic, futbolculara burada da gazlı içeceği yasakladı ve yemek saatlerine riayet edilmesi gerektiğini vurguladı. Boşnak teknik direktör futbolcuların uyku saatleriyle ilgili de kurallar koydu.

Kamp yapılan oteli ve bir dağın eteğinde olan antrenman sahalarınıbeğenen Halilhodzic, yüksek hava sıcaklığından ise hoşnut kalmadı. Ancak Boşnak teknik direktör ısının birkaç gün içerisinde 5 derece düşeceğiniöğrenince rahatladı.

Bordo-mavililer dün de yoğun tempoyu sürdürdü. Sabah saat 07.30’da başlayan ilk antrenmanda futbolcular kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Sakatlığı bulunan Bourceanu ise takımdan ayrı olaraksalonda çalıştı. Trabzon’da yapılan ilk çalışmada futbolcularla birlikte yaptığı koşuyla dikkatleri çeken 61 yaşındaki Halilhodzic kampta ise daha az koştu. Karadeniz ekibi, ikinci çalışmasını da salonda gerçekleştirdi.