Trabzonspor camiası isyanda

Trabzonspor taraftarı, F.Bahçe derbisinin cezalı oldukları 2. haftaya denk gelmesine tepki göster.

Trabzonspor camiası isyanda
Trabzonspor camiası isyanda
GİRİŞ 16.07.2014 01:59 GÜNCELLEME 16.07.2014 01:59
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un geçen sezon taraftar olayları nedeniyle yeni sezonda evindeki ilk iki 2 maçını seyircisiz oynayacak olması ve dün çekilen fikstür sonrası ve 2. hafta oynanacak F.Bahçe'nin bu cezaya denk gelmesi tepki çekti.

Bordo-mavili taraftarlar "Bu nasıl şans?" derken Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, soğukkanlı bir tavır sergiledi.

Aslan, "Biz kadromuzu doğru oluşturup mücadelemizi vereceğiz. Bizim şu anda kurmakta olduğumuz takım rakip kim olursa olsun sahada her türlü mücadeleyi verecek bir ekip olacak. Fenerbahçe maçı seyircili olsa 12. adamımız arkamızda olurdu ama şimdi onlardan yoksun kazanma mücadelemizi vereceğiz" dedi.

YORUMLAR 12
  • mustafa kutluay 9 yıl önce Şikayet Et
    olabilir... bu federasyondan herşey beklenir.. inanirım..
    Cevapla
  • mustafa kutluay 9 yıl önce Şikayet Et
    VİRDİS MOMENT gs ye haksızlık yapılmış... şammpiyonlar ligi mubarek.. büyük takımların peşine oynamak avantaj değil dezavantaj.. gs ye haksızlık yapılmış.. fb nin yendiği takımlar bir sonraki hafta gs ye çok asılmıştır.. 2 hafta peşpeşe yenilmek kimse istemez..
    Cevapla
  • virdis moment 9 yıl önce Şikayet Et
    gslılar sussun, fikstürler bugün mü şaibeli oldu,, geriye doğru en az 20 yıla bakın ona göre konuşun,,,. fb nin yorduğu takım bir hafta sonra hep gs ile maç yapmıştır,,, unutmayın,,,
    Cevapla
  • SONYOLCU 9 yıl önce Şikayet Et
    Fenerasyon. Yaptı gene yapacağını
    Cevapla
  • macit pekseçer 9 yıl önce Şikayet Et
    kuralar !. eskiden tahmin ediyordum ama şimdi kesin gibi konuşuyorum. Bu kuralar HİKAYEEEEE!. Sezonun olması muhtemel kritik maçlarını en sakin zamanlara ve ya işte böyle cezalı zamanlara getiriyorlar .Ayrıca sezon içindeki tüm derbiler arka arkaya değil sezona yayılmış biçimde fikstürde yerini alıyor. Bu son madde belki de gizli değildir.Yayıncı kuruluşun isteği ile yapılıyor olabilir. O zaman da niye süprizmiş gibi fb-gs maçı 6. hafta oynanacak diyorsunuz? Hiç fb-gs maçının 1. hafta ve ya 2. 3. haftalarda oynandığı oldu mu? Son hafa oldu mu? Hep kurgulama oluyor.Bizim bu federasyondan her şey beklenir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle