Trabzonspor kasayı doldurdu

Trabzonspor transfer döneminde sattığı oyunculardan kazandığı paralarla kasasını, önemli miktarda rahatlattı.

Trabzonspor kasayı doldurdu
Trabzonspor kasayı doldurdu
GİRİŞ 01.07.2014 13:47 GÜNCELLEME 01.07.2014 13:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Polonyalı Adrian'ı 3 milyon 250 bin Euro'ya Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımına gönderen bordo mavililer, Henrique'yi de 4 milyon Euro'ya Çin'in Shangai takımına sattı.

Son olarak Olcan Adın'ın 4 milyon 500 bin Euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a verilmesi konusunda el sıkışan Trabzonspor, bu transferderesmileştiği anda üç transferden toplam da 11 milyon 750 bin Euro gelir sağlayacak.

Batuhan Karadeniz'in sözleşmesini 400 bin TL karşılığında fesheden Trabzonspor kulübü, oyuncuyu sezon başında bedelsiz olarak transfer ettiği için yine karlı çıktı.

Trabzonspor, toplamda yollarını ayırdığı 4 oyuncudan kasasına 34 milyon 500 bin TL'ye yakın para koyarak son dönemde oyuncu satışından elde edilen en yüksek rakama ulaştı.

YORUMLAR 1
  • SAMİMİYET 9 yıl önce Şikayet Et
    KİMLER ALINDI ve ALINACAK OLANLAR:. TS elindeki yıldızları karlı olarak satıyor ama yerlerine kimler gelecek..??? 1978-1980 yani 12 Eylül öncesi TS'yi ÇOK ÖZLEDİK.. O DÖNEMKİ TS TAM BİR FUTBOL OKULUYDU.. Çok meşhur futbolcu yetiştirdi... Birçoğunu satarak çok paralar kazandı. Ne olduysa 12 EYLÜLDEN SONRA OLDU. Yani MODERNLEŞME ADINA yabancıların takıma girmesiyle şuur kayboldu.. BEN O DÖNEMKİ TS'Yİ İSTİYORUM... Yıldız adına milyonlarca TL'nin yurtdışına gitmesini istemiyorum.. Şimdiye kadar gelenlerin çok azı TÜRK FUTBOLUNA faydalı olabildi... Saygılar.
    Cevapla