Olcan Adın iki Diego eder!

Trabzonspor'da geleceği belirsizlik içinde olan Hami Mandıralı takımın transfer çalışmaları ve mevcut gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Olcan Adın iki Diego eder!
Olcan Adın iki Diego eder!
GİRİŞ 23.05.2014 09:34 GÜNCELLEME 23.05.2014 09:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Sabah'a verdiği demeçte savaşan, fedekar oyunculara ihtiyaçları olduğunu söyledi.

İşte Mandıralı'nın açıklamaları:

"Futbolculara garanti para Türk futbolunu bitirdi.
Trabzon'a gelen en iyi yabancı Şota'ydı. Bize onun gibiler lazım. "
"F.Bahçe Diego'yu transfer etti. Ancak ben Olcan Adın'ı tercih ederim. Bana göre Olcan iki tane Diego eder."

TENİSİ SEVİYORUM, NADAL HAYRANIYIM

"Bize genç ve başarıya aç isimler gerek. Yönetime Cardozo, Demba Ba, Gomis gibi isimleri istemediğimi söyledim."

"Ben Galatasaraylı Yekta'yı, Beşiktaşlı Ömer Şişmanoğlu'nu isterim. n Malouda kafasına göre takılmayı tercih etti. Bana farklı, başkana farklı konuştu. İki yüzlülük yaptı."

"Önümüzdeki sezon da dik oynayarak, hem Türkiye'de hem de Avrupa'da başarılı sonuçlar almaya çalışacağız. Korkunun ecele faydası yok."

"Tenis oynamayı da izlemeyi de severim, Nadal hayranıyım."

ALMEİDA JANKO'DAN 10 GÖMLEK ÜSTÜN!

Transfer listesinde Bulgaristan ve Polonya'da forma giyen bazı oyuncuları yazdığını belirten Mandıralı, kendisinden bekleneni bir türlü veremeyen Janko'ya da ağır eleştirilerde bulundu:

"Takıma hiç katkısı yok, parasını tıkır tıkır alıyor. 'Hocam beni idmanlarda arkadaşlarımdan ayırmadığınız için teşekkür ederim' dedi. Mantığa bakar mısınız? Bana göre Almeida, Janko'dan 10 gömlek üstün.

Sözleşmesinde mobilyalarının değiştirilmesi için her yıl 40 bin Euro ödenmesi maddesi varmış. Böyle şey olabilir mi?"

YORUMLAR 1
  • İsmail Aga 9 yıl önce Şikayet Et
    Peki o sözleşmeleri imzalayan yöneticileriniz tüm klüplerden kaç gömlek düşük?. Kimi gönderseniz muazzam tazminat ödüyorsunuz.Almeida size gelse idi kimbilir nasıl ağır şartlarda alırdınız.Trabzonda arkadan atıp tutma gelenek olmuş.Gidenin arkasından 2 çift laf etmezseniz karın ağrınız oluyor.Arada bir Şike konusunu da açınca ilaç gibi geliyor.
    Cevapla