Yılın transfer bombası patlıyor!

Transferde atağa kalkan Trabzonspor, futbol hayatına Katar'da devam eden Tangocuya baş döndürücü bir teklif yaptı.

Yılın transfer bombası patlıyor!
Yılın transfer bombası patlıyor!
GİRİŞ 24.04.2014 08:13 GÜNCELLEME 04.09.2014 16:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mehmet Can Belören'in haberi

Hami Mandıralı ile yola devam kararı alan Trabzonspor transferde düğmeye bastı. Katar'ın Al-Gharafa takımında forma giyen Lisandro Lopez'in menajeriyle temasa geçen Bordo-Mavili ekip Arjantinli golcüye ilk teklifini sundu.

Başkan Hacıosmanoğlu, piyasa değeri 5 milyon Euro olan futbolcuya bonservis bedeli ödemek istemiyor. Lisandro Lopez'e geri çeviremeyeceği bir teklif yapan Trabzonspor yönetimi, golcü futbolcudan bonservis sorununu çözmesini istedi.

2016 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR!

Katar'dan ayrılmak için fırsat kollayan Arjantinli golcüye yıllık 2.2 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif edildi. 31 yaşındaki futbolcu Trabzonspor'un bu teklifini tereddütsüz kabul ederken 2016 yılının Haziran ayına kadar devam eden sözleşmesinin transferi engellediği öğrenildi.

HAMİ, BİR DE YERLİ FORVET İSTEDİ!

Trabzonspor'un yeniden şampiyonluğa oynamasını çok isteyen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Lisandro Lopez'i takıma kazandırmak için her türlü fedakarlıkta bulunacağı öğrenildi. Lopez'in transferinden çok memnun olan Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetimden bir de yerli santrafor istedi.

YORUMLAR 1
  • yusuf dursun 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bu parayı nerden buluyor. Be kardeşim akıl var mantık var 31 yaşındaki bir futbolcuya 2.2 milyon ero yıllık ücret verirsen diğer oyuncular top mu oynar akıl var mantık var.
    Cevapla