Varsa yoksa 'Mustafa'

Trabzonspor'un sezon başından beri kadrosuna katmayı en çok istediği yerli oyuncu Mustafa Pektemek'ti. Beşiktaş Yönetimi, yeni sezon öncesinde oyuncusunu bırakmaya yanaşmayınca transfer gerçekleşmedi.

Varsa yoksa 'Mustafa'
Varsa yoksa 'Mustafa'
GİRİŞ 23.04.2014 04:47 GÜNCELLEME 23.04.2014 04:47

Ocak ayında Siyah-Beyazlılar forvete başka bir takviye yapamayınca, Mustafa'nın gitmesine izin verilmedi. Ancak Bordo-Mavili Yönetim pes etmedi. Trabzonspor'un Kara Kartal'a ilk önerisi, Mustafa'ya karşılık Gustavo Colman'ı teklif etmek olacak.

KOLAYLIK SIRASI BEŞİKTAŞ'TA

Arjantinli oyuncu kariyerine İstanbul'da bir takımda devam etmeyi çok istiyor. Beşiktaş da daha önce Colman'ı gündemine almıştı. Trabzonspor Yönetimi, Fernandes'in yerine takviye yapmak isteyen Siyah-Beyazlılar'ın, maliyeti düşük olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusuna yeşil ışık yakmasını umuyor.

PRENSİPTE ANLAŞILDI

Yönetim, Mustafa Pektemek'in menaceriyle yaptığı görüşmede prensip anlaşmasına vardı. Beşiktaş'ın vereceği kararı bekliyor. Biliç'in Colman transferini onaylamaması halinde İbrahim Hacıosmanoğlu, Mustafa Pektemek'in bonservis bedeli için Fikret Orman ile görüşmelere başlayacak.

Tolga Zengin'in transferinde Beşiktaş'a kolaylık sağlayan Hacıosmanoğlu, şimdi aynı davranışı Siyah-Beyazlılar'dan bekliyor.