Trabzonspor'dan 'Has' galibiyet: 0-5

Spor Toto Süper Lig'de 30. haftanın açılış maçında Trabzonspor, deplasmanda Erciyesspor'u 5-0 mağlup etti.

Trabzonspor'dan 'Has' galibiyet: 0-5
Trabzonspor'dan 'Has' galibiyet: 0-5
GİRİŞ 18.04.2014 18:35 GÜNCELLEME 18.04.2014 22:12
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta açılış maçında Kayseri Erciyesspor'a konuk olan Trabzonspor, ilk yarıda 3, ikinci yarıda da bulduğu 2 golle sahadan 5-0 galip ayrıldı.

Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan ve hakem Hüseyin Göçek'in düdük çaldığı maçta Trabzonspor'a farklı galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Henrique, 30 ve 42. dakikalarda Yusuf Erdoğan, 62. dakikada Olcan Adın ve 90+1. dakikada da Soner Aydoğdu kaydetti.

Bu sonuçla konuk bordo mavili ekip UEFA Avrupa Ligi yolunda çok önemli bir galibiyet elde ederken puanını da 46'ya çıkararak 4. sıradaki yerini korudu. Düşme potası içindeki Kayseri Erciyesspor ise 30 puan ve maç fazlasıyla 16. sırada kaldı.

Kayseri Erciyesspor: 0 - Trabzonspor: 5

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Arkın Akgöl

Kayseri Erciyesspor: Gökhan Değirmenci, Cenk Ahmet Alkılıç, Mangane, Diakhate (Dk. 70 Josef Çınar), Ekrem Ekşioğlu, Cem Can, Traore, Azofeifa (Dk. 46 Hüseyin Kala), Murat Yıldırım (Dk. 46 Yiğit Gökoğlan), İbricic, Edinho

Trabzonspor: Onur Kıvrak, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa, Zeki Yavru, Kadir Keleş, Bourceanu (Dk. 81 Abdülkadir Özdemir), Adrian (Dk. 60 Soner Aydoğdu), Olcan Adın, Yusuf Erdoğan (Dk. 77 Şahin Aygüneş), Henrique

Goller: Dk. 5 Henrique , Dk. 28 ve Dk. 39 Yusuf Erdoğan, Dk. 62 Olcan Adın, Dk. 90 Soner Aydoğdu (Trabzonspor)

Sarı kart: Dk. 15 Caner Osmanpaşa (Trabzonspor), Dk. 59 İbricic (Kayseri Erciyesspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

5. dakikada Trabzonspor öne geçti. Sağ kanattan Yusuf Erdoğan'ın yaptığı ortada penaltı noktası civarında iyi yükselen Henrique topu kafayla ağlara gönderdi: 0-1.

22. dakikada Cenk Ahmet Alkılıç'ın yerden ceza alanına gönderdiği ortada Azofeifa'nın vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

25. dakikada sol kanattan seri çalımlarla ceza sahasına giren İbricic'in vuruşunda top kaleci Onur Kıvrak'ta kaldı.

28. dakikada Trabzonspor farkı ikiye çıkardı: Ekrem Ekşioğlu'nun Traore'ye aktarmak istediği topu araya giren Zeki Yavru kaptı. Bu oyuncunun derinlemesine pasında kaleci Gökhan Değirmenci ile karşı karşıya kalan Yusuf Erdoğan, plase vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 0-2.

39. dakikada Trabzonspor, 3 farklı üstünlüğü yakaladı. Ceza sahasında topla buluşan Henrique kaleye vurmak yerine meşin yuvarlağı müsait pozisyondaki Yusuf Erdoğan'a aktardı. Bu oyuncu plase vuruşla kendisinin ikinci takımın üçüncü golünün kaydetti: 0-3.

Karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor'un 3-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

47. dakikada sağ kanattan Cenk Ahmet Alkılıç'ın ortasında ceza sahasında zor pozisyonda Edinho'nun kafa vuruşunda top yandan auta gitti.

61. dakikada Hüseyin Kala'nın ceza sahası dışından aşırtma vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

62. dakikada Trabzonspor farkı dörde çıkardı. Kayseri Erciyesspor yarı alanında topu kapan Henrique hızlı bir şekilde ceza sahasına girerek, meşin yuvarlağı Olcan Adın ile buluşturdu. Kaleci Gökhan Değirmenci ile karşı karşıya kalan Olcan Adın, plase vuruşla skoru 4-0 yaptı.

81. dakikada Yiğit Gökoğlan'ın ceza sahası dışından çektiği şutta köşeye giden topu kaleci Onur Kıvrak son anda elleriyle kornere çeldi.

90. dakikada Trabzonspor 5 farklı öne geçti. Henrique ve Olcan Adın verkaçı sonrasında ceza sahasında topla buluşan Soner Aydoğdu, düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-5.

Karşılaşmayı Trabzonspor 5-0 kazandı.

Trabzonspor'dan 'Has' galibiyet!
GALERİYE GİT
YORUMLAR 9
  • ALPER AĞA 9 yıl önce Şikayet Et
    ak parti ve diğer civcivler. o küme düşecek takım namusuyla şerefiyle düşecek ama senin şikeci takımın tescilli şikeci damgası yedi ve yakında küme düşürülecek sende göreceksin
    Cevapla
  • sebahattin cebi 9 yıl önce Şikayet Et
    başlarındaki böyüğün girmedığı. hapishane kalmadı şikeden hala yorumlar,durumlar,larlarlar
    Cevapla
  • KARADENİZ FIRTINASI 9 yıl önce Şikayet Et
    OSMAN NUROL EDEP YA HUUU. başkanınız şikeden içeri tıkılacak hala konuşacak yüzünüz varmı.
    Cevapla
  • KARADAVUT 61 9 yıl önce Şikayet Et
    İSTANBUL BEYLERİ. bu yorum yazanlar ya çok genç yada fanatikliğin zirvesinde hiç bir şey görmeyen cinsten ,,,,beyler bu istanbul takımları anadolu takımlarını yıllarca karacübbelilerle ve ayak oyunları ile bir türlü alt etmiş ,,,şahsen bildiğim bolunun bursanın es es in en az ikişer şampiyonlukları gaspedilmiştir ,,,ama taraftarlarının aidiyet duygusu ve maddi güçleri yetersiz olduğu için susturulmuşlardır ,,,,TS de yıllarca idmanocağı idmangücü takımları bugünkü adana veya izmir takımları gibi birbirini yediğinden lige geç çıktı,,, çıktığının ertesi yılı istanbul dükalığına son verdi,,,ama bu istanbul takımları bizans oyunlarını iyi becerdiği için ts nin de önünü zor da olsa kesebildiler ,,,3 yıl üst üste şampiyon olan 4.yıl rekoruna giderken gs lobisi tarafından gaspa uğradı,,,,daha sonra fener ile çok cedelleşti,,,papila lar tokatlar,,,ve diğerleri enson da yakalanan ve içeri tıkılan aziz bey ,,,istanbul takımlarının büyüklüğü SANAL dır ,,,GERÇEK değil......
    Cevapla
  • osman nurol 9 yıl önce Şikayet Et
    böyyük takım tısspor. bu galibiyetten sonra 2013-2014 kupasıda bizim hakkımızdır,deplasmanda koskoca erciyesspors 5 atmışızdır diyerekten federasyona cas a uefa ya fifaya duvara baş vurursunuz artık kupada kupa öhü öhüüü diye...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle