Hacıosmanoğlu'dan F.Bahçe'ye: Seviyesizler

Yarıda kalan maçla ilgili TFF'nin hükmen yenilgi kararı vermesini 'kılçık'la duyuran Fenerbahçe kulübüne, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'dan sert cevap.

Hacıosmanoğlu'dan F.Bahçe'ye: Seviyesizler
Hacıosmanoğlu'dan F.Bahçe'ye: Seviyesizler
GİRİŞ 11.04.2014 09:02 GÜNCELLEME 11.04.2014 09:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe'nin bu hareketini 'seviyesizlik' olarak yorumladı.

Hacıosmanoğlu, "Fenerbahçe, resmi hesabından seviyesizliğini tüm Türkiye'ye duyurmuş oldu. Zaten onlardan da başka bir şey beklenemezdi. Şaşırmadık doğrusu. Bunlar ucuz işler. Biz bu kadar alçalıp, onların seviyesine inemeyiz. Biz Trabzonspor'uz. Biz Türkiye'de temiz futbolun, ahlaklı futbolun öncüsüyüz. Mücadelemizi devam ettiriyoruz. Kulüp olarak bu işlerin düzelmesi için gerekli tüm girişimleri yapıyoruz" dedi.

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 5
  • Tuna Zengin 10 yıl önce Şikayet Et
    Kendi Kendine konuşuyor. Artık dikkate almıyoruz .Bunun oyununa gelmeyeceğiz.Fenerbahçe üzerinden prim yapmasına yardımcı olmayacağız.
    Cevapla
  • Osman Avni Baltalı 10 yıl önce Şikayet Et
    "Karşında". Başkan kiminle uğraştığının farkında bile değilsin. "Karşında" adı şike,teşvik vs. ile özdeşleşmiş bir kulüp var. Bu kulübün yeryüzünde ikinci bir örneği yok.
    Cevapla
  • veysel kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    yinemi sen... ). Hacıosmanoğlu; bıktık senin şikayetlerinden. Bir avukat görevlendir de o takip etsin. Sen sene sonuna kadar ekrana çıkma. Yoksa rtük'e şikayet edeceğim :)
    Cevapla
  • ERKAN AKDEMİR 10 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış üslup başkan.... Önce takımın başarısı için uğraşman gerekirken,diğer takımların yöneticilerine söz yetiştirmen gereksiz. Takıma transfer yap ve takımı bir yerlere taşı, seyirciyi galyana getirme. Bu üslup hiç yakışmadı sana...
    Cevapla
  • İsmail Aga 10 yıl önce Şikayet Et
    Aslında FB sizin seviyenize inip anlayacağınız dilden konuştu.. Bir sizin birde CHP Ankara Belediye Başkanı Yavaşın itiraz ve protestolarından bıktık. :)
    Cevapla