Hami Mandıralı isyan etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Avni Aker Stadı'nda oynanan ve taraftar olayları yüzünden yarıda kalan derbi maçın sarı-laciverli ekibin lehine hükmen galip ilan edilmesinin ardından açıklamalar yaptı.

Hami Mandıralı isyan etti
Hami Mandıralı isyan etti
GİRİŞ 09.04.2014 04:45 GÜNCELLEME 09.04.2014 04:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İşte Mandıralı'nın çarpıcı açıklamaları:

"Ben üzülüyorum. Bitiremediğim maçta 3-0 yeniliyorum. Emek veriyorum. Dolasıyla, şahsım ve takımımız üzüntülü. Keşke bu olaylar olmasaydı. Biz o maçı bitirip de ondan sonra sonucuyla ilgili yorum yapabilseydik. Ben hep şunu söylüyorum. Taraftar şartlar ne olursa olsun takımının her zaman yanında olan gruptur, itici güçtü. Zararı her zaman biz görüyoruz. Mağdur oluyoruz, üzülüyoruz.

BAŞINA BUYRUK DAVRANAMAZLAR

Oyuncular kapasitelerinin üzerine çıkarak oynuyorlar. Kolay değil. 4 haftadır kazanan G.Birliği'ne karşı haklı bir galibiyet aldık. Hiç kopmadık, hep oyunda kaldı. Ben Colman'a kızmıştım ama kadro dışı bırakmadım. Henrique özür diledi, şans buldu. Gol attı, attırdı, görevini yaptı. Kimseye önyargımız yok, kötü niyetimiz yok. Herkese eşit davranırız. Aslolan Trabzonspor'dur. Kimse keyfi davranamaz. Trabzonspor büyük bir takımdır, markadır. Bu takımı yönetenler vardır. Kimse kendi başına buyruk hareket edemez."

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 1
  • veysel kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    hami bey söz sizde.... Neye feryadı basıyorsun hami efendi. Taraftarınız sahada top oynanmasına izin verdi mi ki şimdi ağlıyorsun. Sadece sizler için söylemiyorum ilkeli davranmıyorsunuz siz yönetici ve teknik direktörler. Kendiniz yapınca görmüyor, rakip yapınca ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz. Kendi aleyhinize olan bir konu da bir kıvırmadan konuşunda samimiyetinize inanalım...
    Cevapla