Trabzonspor'da Avrupa telaşı

Teknik sorumlu Hami Mandıralı, Avrupa hedefi için hata yapma şanslarının kalmadığını söyledi, ''Eksiklerin dönmesiyle kazanmayı alışkanlık haline getiren bir takım olacağız'' dedi.

Trabzonspor'da Avrupa telaşı
Trabzonspor'da Avrupa telaşı
GİRİŞ 31.03.2014 02:55 GÜNCELLEME 31.03.2014 02:55

Sanica Boru Elazığspor deplasmanından bir puan çıkarabilen Trabzonspor'da tüm planlar bozuldu.
Teknik sorumlu Hami Mandıralı, Avrupa kupalarına katılmayı çok arzuladıklarını ve bunun için kalan haftalarda hata yapma şanslarının kalmadığını söyledi.

Mandıralı, "Sanica Boru Elazığspor maçında üç puan almayı fazlasıyla istiyorduk ama başarılı olamadık. Ligde kalan haftalarda eksiklerimizin de dönmesiyle daha çok mücadele eden ve kazanmayı alışkanlık haline getiren bir takım olacağımıza inanıyorum" dedi.

Yönetim de takımın Avrupa hedefinden kopmaması ve morallerin artması için pazartesi günü oyunculara ödeme yapmaya hazırlanıyor.

HAKEME TEPKİ

Bu arada Trabzon'dan yayın yapan yerel gazeteler Sanica Boru Elazığspor beraberliğinin ardından maçın hakemine yüklendi. Karadenizin Sesi Gazetesi, "Galibiyete Kalkavan engeli" başlığını atarak maçın hakeminin Trabzonspor'un net bir penaltısını vermediğini yazdı.

Kuzey Ekspres Gazetesi de, maçın hakemine yüklenerek, "Fırtınaya hakem freni" başlığını attı. Türksesi Gazetesi de, "Kalkavan katletti" başlığını kullanarak maçın hakeminin yönetiminin skora etki yaptığını vurguladı.