Trabzonspor'dan Benfica'ya takas teklifi!

Portekiz ekibinin orta sahadaki yıldızı Matic'i satma ihtimali, fırsat yarattı. Bordo-Mavililer, maliyeti düşürmek için 5 milyon Euro'nun yanı sıra Benfica'ya daha önce istediği Colman'ı teklif edecek.

Trabzonspor'dan Benfica'ya takas teklifi!
Trabzonspor'dan Benfica'ya takas teklifi!
GİRİŞ 07.01.2014 08:36 GÜNCELLEME 07.01.2014 08:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bordo-Mavililer'in rüyalarını süsleyen Oscar Cardozo için yönetim kaynak arayışlarını sürdürüyor. Bordo-Mavililer bir yandan da maliyeti düşürmenin yollarını arıyor. Bunun için de ellerinde önemli bir koz var. Benfica'nın orta sahadaki yıldızı Nemanja Matic, başta Manchester United olmak üzere birçok kulübün listesinde yer alıyor. Ara transfer döneminde ya da sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Trabzonspor, Matic'in yerini doldurmak için arayışlara başlayan Portekiz ekibine Gustavo Colman'ı önerecek. Benfica, geçtiğimiz sezon Arjantinli futbolcu için Bordo-Mavililer'in kapısını çalmış ancak yönetim teklifi geri çevirmişti. Bu kez kapıyı çalan taraf Trabzonspor olacak. Cardozo için 5 milyon Euro (Yaklaşık 15 milyon TL) bonservis bedelinin yanı sıra Colman teklif edilecek.

Jesus sıcak bakıyor

Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus, Colman'ın 3 sezondur takip ediyor. İlk denemesinde Arjantinli'yi transfer edememişti. Tecrübeli teknik adamın, Trabzonspor'un böyle bir teklifle gelmesi halinde Cardozo'yu göndermeye sıcak bakabileceği öğrenildi.

 

YORUMLAR 1
  • gökhan meter 10 yıl önce Şikayet Et
    kınama. sadri şeneri severim ama yaptığı en büyük yanlışlardan biri colmanı benficaya vermemek oldu.ne yapacaktın turşusunu mu kuracaktın.görüyoruz:kırmızı kartlar,orta sahada kritik top kayıpları,bu sene golü yok.asist var mı hatırlayan.günümüz futbolcu stiline uymayan koşu stili.bütün olumsuzluklar bu topçuda.gönderin çok sevineceğiz tsliler.
    Cevapla