İşte Akçay krizinin perde arkası!

Medical Park Antalyaspor maçı sonrasında yönetime istifasını sunan Mustafa Reşit Akçay'ın gerekçeleri ortaya çıkmaya başladı.

İşte Akçay krizinin perde arkası!
İşte Akçay krizinin perde arkası!
GİRİŞ 31.12.2013 09:13 GÜNCELLEME 31.12.2013 09:42

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Medical Park Antalyaspor'u 2-1 mağlup etmesinin ardından yönetime istifasını sunan ancak bu isteği onaylanmayan Mustafa Reşit Akçay'ın ilk ayrılma kararını Lazio ile 12 Aralık'ta oynanan karşılaşma öncesi verdiği belirtildi.

Hürriyet'te yer alan habere göre Lazio ile UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak maç öncesi yönetimin Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic ile görüştüğü haberlerini alan Akçay'ın, istifa mektubunu hazırlayarak Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir görüşme yaptığı, ancak Hacıosmanoğlu'nun yola kesinlikle kendisiyle devam edeceklerini vurgulamasıyla bu kararından vazgeçtiği öne sürüldü.

COLMAN VAKASI BARDAĞI TAŞIRDI

Habere göre Trabzonspor'da ikinci kriz ise Galatasaray maçının ardından yaşandı. Kırmızı kart gören Gustavo Colman'a ceza verilmesini talep eden ancak yönetimin Arjantinli oyuncuyu erken tatile göndermesi üzerine oyuncular arasında itibarsızlaştığını düşünen Akçay, istifa kararını ligin ilk yarısının sona ermesiyle bir kez daha gündeme getirdi. Ancak 55 yaşındaki teknik adam Hacıosmanoğlu'nun kendisine olan güvenini bir kez daha vurgulamasıyla takımın başında kaldı.